Mr.Polska wint Best male bij XITE Awards 2014   
14-03-2014
polskaxite

Mr. Polska heeft gisteren de XITE Award in de categorie ‘Best Male’ gewonnen. Nouveau Riche Music’s artiesten Mr. Polska en Jebroer waren dit jaar genomineerd voor een XITE Award in de categorieën ‘Best Male’ en ‘Best Hiphop’. Het publiek kon haar stem uitbrengen via de website van de muziekzender.

Mr. Polska nam op donderdagavond is een afgeladen Club AIR te Amsterdam de award voor beste mannelijke act van 2014 in ontvangst. In de categorie ‘Best male’ liet hij collega artiesten Nielson, Gers Pardoel en Mr.Probz achter zich. Zijn labelgenoot Jebroer wist zijn nominatie (‘Best Hiphop’) helaas niet te verzilveren, maar verzorgde desalniettemin een energiek optreden tijdens de awardshow.
Voorafgaand aan de uitreikingen waren Mr. Polska en Jebroer tafelgast bij De Wereld Draait Door waar zij spraken over het belang en de toegevoegde waarde van een goede videoclip.

De XITE Awards vonden dit jaar voor de tweede keer plaats. XITE bereikt in totaal 5,8 miljoen huishoudens en is daarmee de grootste muziektelevisiezender van Nederland. XITE werkt nauw samen met alle grote platenmaatschappijen en maakt daarnaast eigen programma’s zoals het dagelijkse programma Daily Noise, waarin presentator Sol Wortelboer en VJ Ingrid Jansen artiesten ontvangen.

Mr. Polska heeft een XITE Award in de categorie ‘Best Male’ gewonnen.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter