Jebroer sluit deal met de rave   
10-01-2014
DMDR_iTunes

Vandaag verschijnt ‘Deal met de rave’, de nieuwe single van Jebroer. Het nummer is geproduceerd door Mucky en is een samenwerking met zanger Rich Cutillo. ‘Deal met de rave’ is de eerste single van Jebroer’s debuutalbum ‘Gouden Tranen’ wat op 7 februari uitkomt. De single is vanaf vandaag verkrijgbaar via iTunes en de bijbehorende videoclip is te zien via het YouTube kanaal van Nouveau Riche Music.

2013 was met de release van een handvol singles en de ‘Broederschap EP’ een vruchtbaar jaar voor Jebroer. Niet alleen werd hij door 3FM uitgeroepen tot ‘Serious Talent’, ook scoorde hij de DiXte op FunX met zijn single ‘Omlaag’, werd hij geboekt op Noorderslag en legde hij de laatste hand op zijn debuutalbum. Het album ‘Gouden Tranen’ verschijnt 7 februari via Nouveau Riche Music.

Voorafgaand aan deze plaat, verschijnt nu de single ‘Deal met de rave’, waarop Jebroer samenwerkt met zanger Rich Cutillo. Het door Mucky geproduceerde uptempo nummer is een terugblik van Jebroer op een periode van onafgebroken feesten. De bijbehorende videoclip is gemaakt door Kraftstoff.

Vanaf 1 februari tourt Jebroer met zijn nieuwe repertoire door Nederland en Belgie. Wegens success zijn er nog shows in Amersfoort en Vlaardingen toegevoegd aan de tournee. Jebroer’s labelgenoten Stepherd en Skinto zullen hem vergezellen als support act. Op zaterdag 18 januari treedt Jebroer op tijdens Noorderslag in De Oosterpoort.

Jebroer’s ‘Deal met de rave’ is vanaf vandaag verkrijgbaar via iTunes en te beluisteren via Spotify. De bijbehorende clip is te zien via YouTube.com/NouveauRicheMusic.

Directe link iTunes: http://bit.ly/1evQppX
Directe link Spotify: https://play.spotify.com/album/6goy7LzL8JDm8fwsDa0mze/6yehXNluMf6mhzoEKGhV6s
Directe link videoclip ‘Deal met de rave’: http://youtu.be/9wo_AsnH9Mw

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter