diensten
Diensten   

Muziek management
Wat komt er kijken bij een muziekrelease? Het opstellen van een goede planning, het bijhouden van administratie, de distributie van de release, de marketing van het product en het bijbehorende promotiewerk. Van distribueren van je muziek via downloadshops (oa. iTunes en Radio 538) tot het ontwikkelen van acties om je fanbase mee te vergroten tot het verrichten van alle benodigde handelingen om je clip op televisie en je single in de hitlijsten te krijgen. Ook managementadviezen, vertegenwoordiging en agendabeheer horen hierbij.


Marketing & communicatie
Of het nou om een product, dienst, campagne of boodschap gaat: je wilt hem graag aan de man brengen. Een goede marketing en/of communicatiestrategie is hiervoor van belang. Op welke wijze speel je jezelf in de kijker en hoe onderscheidt je je van de rest. Gaétan Consultancy geeft adviezen, toont mogelijkheden en bedenkt acties op het gebied van marketing en communicatie.


Persoonlijke ontwikkeling
Als artiest is het belangrijk dat je zowel jezelf als je product (in veel gevallen ben je dat zelf) goed leert kennen. Gaétan Consultancy biedt aan de hand van een zesstappenplan de handvaten om artiesten efficiënter te werk te laten gaan binnen hun carrière.
Daarnaast is het belangrijk dat ook de persoonlijkheid achter de artiest in balans blijft. Hiervoor biedt Gaétan Consultancy artiesten de mogelijkheid om zichzelf persoonlijk te blijven ontwikkelen in samenwerking met een professionele loopbaanbegeleider.


Publiciteit & Promotie
Los van alle marketingacties geeft publiciteit veel promotiewaarde. Gaétan Consultancy beschikt over een omvangrijk netwerk en goed contact met de media. Of het gaat om het verspreiden van een persbericht, het aanmaken van een presskit, het actief benaderen van radio -en televisiezenders of het organiseren van een persdag: Gaétan Consultancy kan op verschillende manieren voorzien in publiciteit en promotie.


Online
Het internet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en vervult een steeds belangrijkere rol hierbinnen. Daarom is het essentieel om ook online al je zaken goed te regelen. Het creëren, verbeteren en onderhouden van online kanalen en social media kan je uitbesteden aan Gaétan Consultancy. Het verbeteren van je vindbaarheid op o.a. Google en YouTube is een veelgevraagde specialiteit. Ook het realiseren van nieuwe sites (eenvoudig dan wel uitgebreid) valt onder de online diensten die worden aangeboden.


Werving
Soms is het een grotere kunst om geen kosten te maken in plaats van te verdienen. Gaétan Consultancy heeft ruime, uiteenlopende ervaring met het schrijven van wervingsplannen. Dit kan zowel van toepassing zijn op sponsoring als op fondsen en subsidies.


Expertise & Advies
Gaétan Consultancy is gespecialiseerd in de muziek –en jongerencultuur. Het is mogelijk om onze ideeën, kennis, netwerk en expertise in te zetten t.b.v. je product. Dit gebeurt bijvoorbeeld in de vorm van gastcolleges, seminars, jureren, projectmanagement of brainstormsessies. Bekijk het PORTFOLIO om een uitgebreider beeld te krijgen van de mogelijkheden.