ZwareJongenZ releasen album Woorden en Daden   
07-02-2011
front

Op vrijdag 18 februari verschijnt ‘Woorden en Daden’, het compilatiealbum van platenmaatschappij ZwareJongenZ Records. Het album bevat nieuw werk van alle artiesten die bij het label zijn ondergebracht: Aiky, Bollebof, Matarr, Excellent, Magere Hein en Perry Mystique.

Nadat Aiky in 2008 zijn eigen platenmaatschappij oprichtte, ging het snel met ZwareJongenZ Records. Aiky was destijds de core van het label. Kort na de start werden Excellent en Magere Hein ook ondergebracht bij het label. Na enkele releases werd het artiestenkamp uitgebreid met artiesten als Bollebof, Perry Mystique en Matarr. Veel optredens, miljoenen views en veel samenwerkingen met populaire artiesten leidden tot een snelle groei van de naamsbekendheid. Op een zeker moment kon er gesproken worden van een organisatie die onafhankelijk een sterk fundament had gecreëerd en de opmars als maar voortzette.

Ter afsluiting van de introductiefase brengt ZwareJongenZ het compilatiealbum ‘Woorden en Daden’ uit waarop alle artiesten zich zowel in groepsverband als zelfstandig profileren. Na de release van het album zullen alle artiesten van ZwareJongenZ Records hun solo carrières verder ontplooien. Voor iedereen zich daarop stort moet de mijlpaal, 18 februari succesvol gepasseerd worden.

Naar zeggen van frontman Aiky is het album een uitgebalanceerd geheel, variërend van “boombap hiphop” tot radiovriendelijke popmuziek. Op het album is er plaats gemaakt voor kennisoverdracht, passende opschepperij en nummers waarin de luisteraar wordt meegenomen in de gesproken emoties van de artiesten. Het album bevat gastbijdrages van vocalisten Phatt, Kim en Iris Roquas en is in zijn volledigheid geproduceerd door Perry Mystique.

De eerste twee singles van ZwareJongenZ W.E.D., genaamd ‘Probleem voor ze’ en ‘M’n lady’ zijn onlangs uitgebracht. De bijbehorende videoclips zijn reeds tienduizenden keren bekeken en te zien op zowel TMF als het YouTube kanaal van ZwareJongenZ.

Het album zal op zondag 20 februari worden gepresenteerd tijdens een officiële releaseparty in Off_Corso, te Rotterdam. Voorafgaand aan de cd-presentatie vindt een speciale editie van PunchOutBattles plaats. Bezoekers van zowel de battles als de releaseparty ontvangen gratis een exemplaar van het nieuwe album.

Behalve Aiky, Bollebof, Magere Hein, Excellent en Matarr zal ook zangeres Aisha het podium betreden voor een showcase. Vanaf heden is DJ TLM de man die het Zware gezelschap stuurt van achter zijn draaitafels. DJ TLM, wie vrijwel altijd in één adem wordt genoemd met Brainpower, draait voor het eerst in zijn carrière met een act naast Brainpower. Reden te meer om te zien wat er gebeuren zal op het podium in Off_Corso op 20 februari.

ZwareJongenZ’ album ‘Woorden en Daden’ is vanaf vrijdag 18 februari te koop in alle downloadshops en in de betere platenzaak. Vanaf vandaag is het album te reserveren op Bol.com. Kaarten voor de releaseparty op 20 november zijn verkrijgbaar via www.offcorso.nl

Tracklist ‘Woorden en Daden’
1. Om te blijven (ft Iris Roquas) – ZwareJongenZ
2. De binnenkomst – Excellent, Matarr, Magere Hein & Bollebof
3. So amazing – Bollebof
4. Wie is het – Aiky, Excellent & Matarr
5. Niet te bhaad – ZwareJongenZ
6. Laatste joint – Excelent & Perry Mystique
7. Trendsetter – Bollebof & Perry Mystique
8. M’n lady (ft Kim) – Bollebof & Aiky
9. Probleem voor ze – Matarr & Magere Hein
10. Big city boys – Bollebof & Aiky
11. Karma (ft Phatt) – Aiky
12. Nix aan doen – Matarr & Perry Mystique
13. Naar de top – Perry Mystique, Matarr & Magere Hein
14. De beste – Excellent
15. Vlieg met me weg – Perry Mystique

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter