ZJ zijn een ‘Probleem voor ze’   
11-01-2011
probleem voor ze

Vandaag verschijnt ‘Probleem voor ze’ , de promosingle van ZwareJongenz’ artiesten Matarr en Magere Hein. Het is de eerste officiële release in aanloop naar het te verschijnen compilatiealbum ‘Woorden en daden’. De single is nu digitaal verkrijgbaar in de downloadshop van Radio 538.

Het leven vraagt soms risico’s te nemen die problematisch kunnen uitpakken. De uit Delft afkomstige Matarr deelt straatwijsheden en bijbehorende verhalen met het publiek over een productie van Perry Mystique. Matarr wordt op de single bijgestaan door Magere Hein, een Zware Jongen sinds dag één. Ondanks alle stress die het leven van een kostwinner met zich mee kan brengen, roepen de ZwareJongenz een ieder op hun hoofd koel te houden en zich te richten op succes.

De videoclip van het nummer is geregisseerd door Mike Static en beeldt verschillende situaties uit die laten zien dat een ieder een ‘Probleem voor ze’ kan worden, als gevolg van beknellende omstandigheden of behoeften.

‘Probleem voor ze’ is de eerste single van het album ‘Woorden en daden’ wat 18 februari in de winkels ligt. Op de compilatie zijn behalve Matarr en Magere Hein ook labelgenoten Aiky, Bollebof, Excellent en Perry Mystique te horen. Het album zal op zondag 20 februari worden gepresenteerd tijdens een officiële releaseparty in Offcorso, te Rotterdam.

Over ZwareJongenz
ZwareJongenZ Records is een hiphop-organisatie met als voornaamste activiteit het uitgeven van muziekproducten. Na in 2008 te zijn opgericht bracht ZwareJongenz albums en mixtapes uit van artiesten als Aiky (‘El Patron’) en Excellent (‘X-Facta’). Het in Zuid-Holland gevestigde collectief breidde niet lang hierna uit met de komst van artiesten als, Matarr, Bollebof en producer Perry Mystique. Gezamenlijk verzorgden ZwareJongenz optredens op festivals als Defenitie van Dopeheid en mochten zij zalen opwarmen voor bekende internationale acts als Public Enemy, Lil Wayne, Busta Rhymes en Method Man.

Met de single ‘Een team’ (ft DJ TLM) en samenwerkingen met populaire Nederlandse acts als Hef, Önder en Badboy Taya heeft het collectief op indrukwekkende wijze een voet tussen de deur van de Nederlandse hiphopscène gezet. Clips bij nummers als ‘Negen strepen’, ‘Hoodmuziek’ en ‘Ik ben een baas’ zijn miljoenen keren bekeken op het internet. Solo releases van o.a. Bollebof (‘Me myself and I’), Aiky (‘Mannenwereld’) en Excellent (‘Laatste joint’) onderstrepen de opmars van het label.
Ter afsluiting van de introductiefase zal ZwareJongenz Records het compilatiealbum ‘Woorden en daden’ uitbrengen waarop alle artiesten zich zowel in groepsverband als zelfstandig zullen profileren. Na de release van het album zal ZwareJongenz hun solo carrières verder ontplooien.

Naast de activiteiten die direct in relatie staan tot de muziek, organiseert ZwareJongenZ Records een evenement, genaamd PunchOutBattles. PunchOutBattles is de eerste rapbattlecompetitie in Nederland en trekt elke editie honderden bezoekers. Behalve online, zijn de battles te zien op het platform van BNN’s 101 TV op digitale televisie.

Probleem voor ze’ is vanaf nu te koop in o.a. de downloadshop van Radio 538. De bijbehorende videoclip is te bekijken op het YouTube kanaal van ZwareJongenz.

Bekijk voor meer informatie:
www.zwarejongenz.nl – www.twitter.com/zwarejongenz – www.twitter.com/matarr – www.twitter.com/magereheinzj

Directe link download: http://www.radio538.nl/web/show/id=876139/bundleid=497648
Directe link videoclip: http://www.youtube.com/watch?v=Z-S-d8NZEGE

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter