ZJ Records introduceert geldwolf Frits Bricks   
08-06-2012
cover-001

Vandaag verschijnt ‘Geldwolf’, de eerste release van Frits Bricks op ZJ Records. Platenbaas Aiky heeft het karakter in het leven geroepen om zijn werk voor en achter de schermen te kunnen scheiden. De videoclip bij het nummer ‘Geldwolf’ is vanaf vandaag te bekijken op het YouTube kanaal van ZJ Records.

Aiky stopt met rappen en Frits Bricks neemt het stokje over! De officiële introductie van Frits Bricks is nu. Aiky heeft zijn weg gevonden als platenbaas van ZJ Records en Frits Bricks vervolgt een muzikale carrière. Samen met Feis, Heinek’n en Kempi geeft Frits Bricks uitleg over zijn karakter: Geldwolf.

“Men denkt in hokjes, dus handel ik in hokjes. Aiky heeft zich op advies van velen beperkt tot handelingen achter de schermen. Frits Bricks is nieuw, fris en hongerig! Ik heet hem van harte welkom bij ZJ Records!” aldus Aiky. De introductie van Frits Bricks wordt ondersteund door Fritsdrank, dat het slogan “Energy voor geldwolven!” draagt.


Frits Bricks is al geruime tijd bezig met zijn officiële introductie. “Alles moet anders aangepakt worden.” en “doen wat niemand doet.” zijn kreten die intern vaak het gehoor vonden. Met de eerste single van een aanstaande release, bewijst Frits Bricks een dienst aan iedereen die hard werkt om geld te verdienen in de vorm van ‘motivatiemuziek’. Feis, Heinek’n en Kempi dragen bij aan de door Ra-O geproduceerde single, die alle ingrediënten bevat voor een straathit.

De bijbehorende videoclip is het begin van een lange reeks videoclips. Beter gezegd, het begin van een chronologische film. Naast ‘Geldwolf’ brengt Frits Bricks het nummer ‘Minimaal 5’ uit, welke gratis ter download wordt gesteld na het achterlaten van een emailadres op www.fritsbricks.nl

Frits Bricks single ‘Geldwolf’ (feat. Feis, Heinek’n en Kempi) is nu verkrijgbaar via diverse downloadshops. De bijbehorende videoclip is te bekijken via het ZJ Records YouTube kanaal.

Directe link download: http://www.targetmusic.nl/order_cart.php5?id=607536027&rtlo=66627&rtaff=27689
Directe link clip:” http://www.youtube.com/watch?v=fZ4T3zUoY4U
Meer informatie: www.fritsbricks.nl, www.zjrecords.nl, www.fritsdrank.nl

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter