Yes-R releaset titelsong Zombibi   
20-01-2012
zombibiposter2

Yes-R brengt vandaag zijn nieuwe single ‘Als er geen morgen was’ uit. Het nummer is de titelsong van de film ‘’ZOMBIBI’, welke vanaf 16 februari in de bioscoop is te zien. De videoclip van de track is vanaf vandaag als eerst te zien via de Hyves Homepage.

Op ‘Als er geen morgen was’ deelt Yes-R zijn levensmotto met de wereld: “Even lekker knallen”. Al geld spenderend, Rihanna-twitterend en snoepjes stelend zou de Amsterdammer zijn laatste dagen slijten. Het door Hyplified geproduceerde nummer is tevens afkomstig van het later dit jaar te verschijnen album ‘Fashion’ van Yes-R. Daarnaast is ‘Als er geen morgen was’ de titelsong van de bioscoopfilm ‘ZOMBIBI’, waarin Yes-R een rol speelt.

De videoclip van ‘Als er geen morgen was’ is vanaf vandaag te zien op het YouTube kanaal van SPEC Entertainment: www.youtube.com/petjeaf

Over ZOMBIBI
ZOMBIBI is de eerste echte zomedy met Gigi Ravelli, Yahya Gaier, Mimoun Ouled Radi en Sergio Hasselbaink in de hoofdrollen. Carlo Boszhard, Yes-R en Ben Saunders zijn in verrassende bijrollen te zien.
Terwijl zijn klooiende broer Mo aan het zwembad ligt te genieten van de zon, vindt de onhandige Aziz het niet erg om op kantoor te zijn. Hij is namelijk bij Tess, zijn prachtige collegaatje waar hij dolverliefd op is. Als Aziz echter door toedoen van zijn broer wordt ontslagen, is hij zo boos dat hij verhaal gaat halen bij het zwembad. Hij krijgt daar per ongeluk ruzie met de verkeerde en belandt met zijn broer in de cel.
Dat blijkt hun redding, want die nacht is er een Russisch ruimtestation neergestort op Nederland. Na een rumoerig nachtje blijkt er niemand meer in het politiebureau aanwezig te zijn, op de jonge politieagente Kim na. Ze komen er achter dat de hele buurt volloopt met zombies en ze moeten zo snel mogelijk weg zien te komen. Maar… als Aziz zijn voicemail afluistert, hoort hij een noodkreet van Tess. Hij moet haar helpen. De anderen kennen haar echter niet en ze willen hun leven niet zomaar op het spel zetten.
De ‘zomedy’ is geregisseerd door Martijn Smits en Erwin van den Eshof naar een script van Tijs van Marle. Talent United Film produceert ZOMBIBI . RTL is co-producent. A-Film Distribution brengt de film vanaf 16 februari 2012 uit in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk voor meer informatie:
www.yes-r.nl – www.zombibi.nl – www.spec.nl – www.a-film.nl

Directe link videoclip: http://www.youtube.com/watch?v=munhoDfzGAw

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter