Wonderkid Bounce laat zien wat hij in huis heeft   
11-03-2011
artwork

Vandaag verschijnt ‘Show me what you got’, de nieuwe single van Wonderkid Bounce. Het is de eerste single van zijn binnenkort te verschijnen blendtape. De videoclip van het nummer beleeft zijn primeur op de website van jongerenzender FunX. De single is nu digitaal verkrijgbaar op iTunes.

Op Wonderkid Bounce’s binnenkort te verschijnen blendtape ‘B.O.U.N.C.E. (better one u never can experience)’ staat het nummer ‘Show me what you got’, waarop de uit Ghana afkomstige hiphopartiest samenwerkt met zanger Blackguy. De opzwepende beat van de Amerikaanse producer THX, wie o.a. werkt aan het nieuwe album van Snoop Dogg, legt de basis voor een typische feelgood track die alle ingrediënten van een clubnummer heeft.

Dat is ook exact de sfeer die de bijbehorende clip uitademt: uitgaan en verleiding. Na een goed feest volgt voor de ware stappers de afterparty. Niet geheel ontoevallig licht Wonderkid Bounce een tipje van de blendtape’s sluier door de videoclip met het nummer ‘Afterparty’ af te sluiten.

De videoclip is vanaf vandaag te zien op FunX.nl.

Over Wonderkid Bounce
Manfred Talvin, beter bekend als Wonderkid Bounce, werd op 20 maart 1990 geboren in Parijs, Frankrijk. Nog geen jaar later verhuisde hij naar Nederland waar hij onder de vleugels van zijn tante opgroeide in Amsterdam Zuid-Oost.

Geïnspireerd door zijn Amerikaanse leeftijdsgenoot Lil Bow Wow, begon Wonderkid Bounce op veertienjarige leeftijd zijn eigen lyrics te schrijven met het doel voor ogen om een rapper te worden. Hij toonde zijn rapkunsten aan vrienden en familie en begon door alle positieve feedback serieuzer na te denken over een carrière in de muziek. Deze begon met optredens op school en op kleine locaties. In 2006 startte Bounce’s neef met twee vrienden een muzikaal collectief, wat uiteindelijk uitgroeide tot platenlabel. Zij geloofden sinds dag één in Wonderkid’s talent en tekenden hem als de eerste artiest op hun platenlabel genaamd So Fresh Music Group (SFMG).

In 2008 bracht het label Wonderkid Bounce’s eerste mixtape uit genaamd “The Wonderkid Magic Show” waar verschillende artiesten en vaste producer Aye Q aan meewerkten. Het nummer ‘Chase your dreams or die’ groeit uit tot publieksfavoriet en wordt ondersteund door een videoclip wat de populariteit en naamsbekendheid van Wonderkid Bounce vergroot.
Terwijl de artiest werkt aan zijn volgende release, levert hij gastbijdrages aan projecten van o.a. StatikMusik en maakt hij zijn opwachting op de compilatie ‘Premier Changed My Life’. Wonderkid Bounce’s tweede release ‘B. O.U. N.C. E (better one u never can experience)’ verschijnt op 18 maart 2011.

‘Show me what you got’ is de nieuwe single van Wonderkid Bounce en is vanaf nu te koop op iTunes. De bijbehorende videoclip is te bekijken op FunX’ website: www.funx.nl

Bekijk voor meer informatie:
www.sofreshmusicgroup.com
Directe link download: Klik
Directe link videoclip: Klik

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter