Valentijnsdag met Timmietex   
14-02-2013
Persfoto Timmietex

Vandaag brengt Timmietex zijn nieuwe single ‘Als ik je parfum ruik’ uit. Het is het eerste nummer van zijn tweede, later dit jaar te verschijnen album. De bijbehorende videoclip is vanaf vandaag te zien op website NLTracks.nl

Rapper Timmietex bracht in 2012 zijn album “De Texus Ranger” uit; een project in samenwerking met producer Ben Jur. De goedlachse Brabanders werkten hiervoor samen met o.a. Frank Lammers, Diggy Dex & The Opposites. Het leverde optredens op festivals als Paaspop, Solar en Boogiedown Breda op en Timmietex trad op in het voorprogramma van de wereldberoemde Snoop Dogg.
Ook media als 3FM, FunX, Slam FM en 101Barz besteedden aandacht aan de plaat.

Ondertussen zijn Timmietex en Ben Jur muzikaal een nieuwe weg ingeslagen en hebben zij gewerkt aan een opvolger van het debuutalbum. Van de later dit jaar te verschijnen tweede plaat is ‘Als ik je parfum ruik’ de eerste single. Dat een ‘vrolijk Valentijn’ niet voor iedereen is weggelegd, blijkt als Timmietex zijn emoties over een stukgelopen relatie de vrije loop laat over een soulvolle productie van Ben Jur.

‘Als ik je parfum ruik’ is vanaf vandaag, te downloaden en te zien op NLTracks.nl

Directe link videoclip: http://youtu.be/wPEWaM7YZH0
Directe link gratis download: http://bit.ly/XBmId2


  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter