Uiteenlopende thema’s bij encore in juni   
24-05-2013
encorejuni

De wekelijkse clubnacht ENCORE presenteert in juni een gevarieerd programma met een selectie van top DJ’s en uiteenlopende thema’s. ENCORE vindt elke zaterdag plaats in de Melkweg, Amsterdam.

De maand mei wordt in stijl afgesloten in samenwerking met online platform BALLINNN.com. Op 25 mei presenteren zij, na afloop van de show van Tyga in de Melkweg, onder de noemer ‘Army Gold’ de nieuwe collectie van kledingmerk COCO$HAY, een exclusief optreden van Luke James (wie het voorprogramma verzorgde tijdens Beyoncé’s wereldtournee) en diverse goodies die worden uitgedeeld aan het publiek.

Op 1 juni zal het DJ-duo ‘4 KORNERS’ haar opwachting maken tijdens ENCORE. Het tweetal staat bekend als officiële DJ’s van het NBA basketbal team Toronto Raptors en bracht enkele weken geleden de single ‘Work’ uit die in razend tempo uitgroeit tot een internationale clubhit.

Een week later vindt ‘Helemaal Melkweg’ plaats. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement waarbij de volledige Melkweg geprogrammeerd is met diverse optredens, deejays, exposities en films presenteert ENCORE een selectie van haar beste DJ’s. Verder staan in de Melkweg optredens van o.a. Pete Philly, Fresku en Gnucci geprogrammeerd.

15 juni gaat het om onze toekomst, kinderen! Daarom supporten we vanavond ‘Students For Children’, een organisatie die zich inzet voor het onderwijs van kinderen in ontwikkelingslanden. Van de entree die de feestgangers betalen gaat voor elk kaartje 2 euro en kunnen we aan het eind van de avond meerdere kinderen van een jaar onderwijs voorzien!

Zaterdag 22 juni heeft als thema ‘superhelden’. Online t-shirtwinkel Dirtees zorgt voor leuke giveaways, arcade games en geeft de bezoekers van ENCORE de gelegenheid hun favoriete superhelden te ontmoeten.

Juni wordt afgesloten met een ‘Girls night out’, waarbij de vrouwen in het zonnetje worden gezet door DJ’s als Waxfiend, Prime, Irwan en vele anderen.

Ter promotie van het programma heeft DJ Irwan namens ENCORE een nieuwe, tweemaandelijks te verschijnen, mixtape gemaakt welke gratis te downloaden is via soundcloud.com/encoreamsterdam. Op de mixtape zijn de nieuwste clubhits te horen uit binnen –en buitenland.

Over ENCORE
Met het augustus 2012 gestarte ENCORE heeft Amsterdam een frisse, wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen. Tijdens ENCORE draait het om meer dan alleen feesten. ENCORE is een platform voor de subcultuur. Bij ENCORE komt het hele spectrum van hiphop en R&B voorbij; van de nieuwste releases en bekende classics tot de vergeten pareltjes, gemixt met verwante muziekstijlen als reggae, dancehall en moombahton. De wekelijkse nacht in de Melkweg bedient elke zaterdag liefhebbers van hiphop en R&B op hun wenken met een selectie van Nederlandse top DJ’s als Irwan, Jane Doe, WaxFiend, Prime, Flava, Drivah en Fullcrate.

Elke zaterdag opent de Melkweg haar zaal van 24.00 tot 05.00 uur voor ENCORE.
Toegang voor het evenement bedraagt 10 euro.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter