Trey Songz terug naar Amsterdam voor exclusief optreden   
03-02-2011
trey

Op vrijdag 15 april zal Trey Songz optreden in de Heineken Music Hall te Amsterdam. De populaire Amerikaanse R&B artiest brengt een bezoek aan Nederland voor een exclusief optreden, ondersteund door zijn vaste live band. De voorverkoop voor dit concert gaat zaterdag 5 februari van start.

Na een spetterend en bovendien uitverkocht optreden te hebben verzorgd in de Heineken Music Hall is de populaire zanger Trey Songz nog geen jaar later terug voor een exclusief concert. Dit maal wordt het multi-talent ondersteund door een volledige live band. Trey Songz’ vierde album Passion, Pain & Pleasure verscheen eind 2010 en de zanger scoorde een monsterhit met de single Bottoms up.
Ook hits als Already taken, Can’t be friends en Love Faces droegen bij aan het succes van het album. Tijdens zijn optreden in Amsterdam zal Trey Songz deze nummers, afgewisseld met bekend repertoire, ten gehore brengen.

Over Trey Songz
Tremaine Aldon Neverson (1984), beter bekend onder zijn artiestennaam Trey Songz, is een Amerikaanse zanger, producer en acteur. Trey ontdekte zijn vocale capaciteiten pas op 14-jarige leeftijd. Producer Troy Taylor ontdekte Trey Songz tijdens een talentenjacht in 2000, wat uiteindelijk leidde tot een contract bij Atlantic Records in 2002. Nadat hij afstudeerde aan de middelbare school, verhuisde de zanger naar New Jersey om te beginnen met de opnames van zijn eerste album. Zijn debuutalbum, I Gotta Make It, werd uiteindelijk uitgebracht in 2005, zijn tweede album, Trey Day, volgde in 2007. De zanger scoorde een hit met het nummer Can’t help but wait en vestigde hiermee zijn naam als R&B-artiest. Zijn derde album, Ready , verscheen 2 jaar later. Het album bevatte hits als I invented sex, Say aah en Neighbors know my name. Hierop volgde een tournee met hiphopicoon Jay-Z en een aantal gastbijdrages aan releases van artiesten als Drake, Mary J Blige en Fat Joe. Trey’s vierde studioalbum, Passion, Pain & Pleasure, is sinds 14 september 2010 verkrijgbaar. De single Bottoms up in samenwerking met Nicki Minaj leverde Trey Songz een wereldwijde hit op.

Trey Songz en diens live band treden vrijdag 15 april op in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Kaarten zijn vanaf zaterdag 5 februari verkrijgbaar via SeeTickets.nl (0900-1353) en alle bekende verkoopadressen.

Meer informatie:
15-04-2010
Trey Songz + live band
Heineken Music Hall
Deuren open: 19.00 uur
Adres: Arena Boulevard 590
Prijs: € 39,50

Zie ook:
http://www.1stpriority.nl
http://www.heineken-music-hall.nl
http://www.treysongz.com

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter