Stepherd maakt indruk met zijn Anaconda   
26-11-2013
CD

Vandaag verschijnt ‘Anaconda’, de nieuwe single van Stepherd. Het nummer is geproduceerd door Boaz van de Beatz en is afkomstig van de onlangs verschenen labelcompilatie ‘Alziend Oor II’. De bijbehorende videoclip is vanaf vandaag te zien op het YouTube kanaal van Nouveau Riche Music.

Stepherd is een van de nieuwe signees op Nouveau Riche Music die op 15 november werd geïntroduceerd door middel van de labelcompilatie en een live showcase tijdens muziekconferentie Buma Rotterdam Beats. De Amsterdammer brengt zijn tweede videoclip bij het nieuwe verzamelalbum uit. Na ‘Gat in de vloer’ levert hij met ‘Anaconda’ een nieuwe clubtrack af. Producer Boaz van de Beatz maakte voor het nummer een combinatie van trap, bubbeling en hiphop. Firma Daan & Laan visualiseerde deze mengelmoes van stijlen in de bijbehorende videoclip.

“Ik vind het master dat ‘Anaconda’ nu eindelijk uitkomt. Deze track is al een hele tijd geleden gemaakt en we bleven telkens het gevoel houden dat hij beter kon. Boaz heeft dus forever gesleuteld aan het nummer, maar nu is iedereen echt tevreden met het resultaat. Ik krijg ook goede feedback op de track in recensies over het nieuwe album, bij de radio en tijdens liveshows. Sowieso, ik ben heel trots op mijn Anaconda.”, aldus Stepherd.

´Anaconda´ van Stepherd is verkrijgbaar via iTunes en Spotify. De bijbehorende videoclip is te bekijken via YouTube.com/Nouveaurichemusic

Directe link videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=hZSgzTm9DdM
Directe link iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/anaconda-single/id765372271

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter