KV’s “Meisje Luister”   
20-10-2010
meisjeluister

‘Meisje Luister’ is de nieuwe single van Kleine viezerik. Op het nummer wordt de Amsterdammer bijgestaan door multi-talent Mr Probz. In de bijbehorende clip wordt een hoofdrol vertolkt door Oranje’s rechtsback Gregory van der Wiel. De videoclip beleefde gisteren zijn primeur in SBS Shownieuws en is vanaf vandaag te zien op de website van Pitu Records en YouTube. De single is nu digitaal verkrijgbaar in de downloadshop van Radio 538.

Het leven van een artiest gaat niet altijd over rozen, zo ook dat van Kleine Viezerik. Een ware artiest verslindt podia en studio’s aan de lopende band. Dat heeft een reden: de hardwerkende man zorgt
hiermee voor zijn gezin. Een logica die de vrouw achter de artiest niet altijd kan begrijpen. Kleine Viezerik en Mr Probz leggen in ‘Meisje luister’ op subtiele wijze uit hoe zij de balans thuis bewaren.

In de videoclip van het nummer wordt deze alledaagse uitdaging uitgebeeld en laat regisseur Bob Littlejohn de kijker zien dat niet alleen artiesten maar ook topsporters een hectisch leven leiden. Zo is
er een glansrol weggelegd voor Oranje’s rechtsback Gregory van der Wiel, wie zijn acteerdebuut maakt in de clip. De international en de artiest zijn bewonderaars van elkaars werk en kwamen in contact via Twitter, waarna zij al snel gemeenschappelijke passies ontdekten: hiphop en tatoeages. Dit resulteerde in een samenwerking voor ‘Meisje Luister’.

‘Meisje Luister’ is de eerste single van het album ‘NZIEDEBOY’ wat 22 oktober in de winkels ligt. Het
pakkende refrein op het nummer wordt gezongen door de muzikale duizendpoot Mr Probz. De track
werd een week geleden voor het eerst gedraaid op radiozender FunX en een geripte versie belandde
op YouTube. Zonder videoclip werd het nummer binnen een week tijd meer dan 15.000 keer bekeken.

Het onderstreept de populariteit van Kleine Viezerik, die vandaag samen met Gregory van der Wiel in
TMF’s liveprogramma Kijk Dit Nou tekst en uitleg zal geven bij de single, de videoclip en het album.
Het album zal op donderdag 21 oktober worden gepresenteerd tijdens een officiële releaseparty in
Club Roses, te Amsterdam en is vanaf 22 oktober overal verkrijgbaar.

Over Kleine Viezerik
Kleine Viezerik heeft het afgelopen jaar een grote buzz weten op te bouwen binnen de vaderlandse hiphopscene. Zo leverde een studiosessie bij het BNN platform 101Barz hem niet alleen een nieuwe fanbase, maar ook aandacht van platenmaatschappijen uit. Daarnaast leverde hij bijdrages aan releases van o.a. Dio (‘Cool remix’), The Opposites (‘Duif op de dam’), Winne (‘So so lobi’) en Sir OJ (‘Moordenaar’)

Ook mocht hij voor een nieuwe, nog te verschijnen campagne van Nike de commercialmuziek verzorgen en tourde hij de afgelopen maanden langs uitverkochte popzalen met de Bang Bros (Hef en Önder) via boekingskantoor Missin’Link. Met name 3voor12 roemt KV om zijn energieke performance en ook MTNL liet middels een mini-docu zien onder de indruk te zijn van deze rasentertainer. Zelfs 3fm dj Giel Beelen noemde hem ‘het complete plaatje’ nadat hij tijdens een studiobezoek de volledige uitzending dirigeerde met grappen, freestyles en anekdotes.

Ondertussen bracht Pitu Records de ‘Mooikwaaiboy’ mixtape uit en verschenen er videoclips van de nummers ‘Buit’ en ‘Heey’. De videoclips hebben beide airplay (reguliere lijst) op TMF gekregen. De hype rondom KV is nog altijd aanwezig en zal de komende maanden alleen maar groeien, mede dankzij boekingen op festivals als Mystery Land, Solar en Appelsap Oosterpark. Op 22 oktober verschijnt het debuutalbum ‘NZIEDEBOY’ van Kleine Viezerik. In samenwerking met kledingmerk Pimpalicious zal een bijbehorende t-shirt lijn op de markt worden gebracht.

‘Meisje Luister’ is vanaf nu te koop in o.a. de downloadshop van Radio 538. De bijbehorende
videoclip is te bekijken op www.PituRecords.com

Bekijk voor meer informatie:
www.piturecords.com – www.twitter.com/kleinevmusic – www.coasttocoast.nl – www.gaetan.nu
Directe link download: http://www.radio538.nl/web/show/id=876139/bundleid=484812
Directe link videoclip: http://www.youtube.com/watch?v=_XIsK9lVH3U

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter