Ryan Leslie terug in NL   
24-09-2010
Ryan Leslie

De Amerikaanse R&B sensatie Ryan Leslie zal Nederland in oktober bezoeken om een tweetal
optredens te verzorgen. Het is de tweede keer dit jaar, na eerder voor uitverkochte zalen te hebben gespeeld. Op zondag 24 oktober staat hij op het podium in de Amsterdamse poptempel Paradiso en dinsdag 26 oktober doet hij Offcorso te Rotterdam aan. De voorverkoop voor beide avonden is van start gegaan.

Toen Ryan Leslie eerder dit jaar op tournee was ter promotie van zijn album “Transition” was hij niet weg
te slaan bij het publiek. De zanger -en producer met Hollands bloed (zijn opa is Nederlands en woont in
Amsterdam) stopt alles wat hij heeft in zijn performance en weet elk pub liek te imponeren met zijn energieke optredens. De R&B zanger laat zijn passie voor muziek blijken door twee albums uit te brengen binnen twee jaar. De hardwerkende Leslie bracht in 2009 zijn tweede album uit en is inmiddels begonnen aan zijn derde album “Less Is More”. Terwijl hij werkt aan zijn eigen plaat produceert ‘R.Les’ nieuw materiaal van grootheden als Lil Wayne, The Game, Fabolous en Lloyd Banks.

Over Ryan Leslie
Anthony Ryan Leslie is geboren op 25 september 1978 in Washington, D.C. Ryan leslie is een schrijver, producent, uitvoerder, zelfpromoter en zakenman. Voordat zijn carrière als zanger begon was hij al een tiener met vele talenten. Hij huurde iemand in om al zijn activiteiten te filmen dit geleidelijk werden ge-edit en op YouTube werden geplaatst. Ryan begon muziek te maken toen hij nog een tiener was. Hij scoorde een perfecte score van 1600 voor zijn Citotoets, voordat hij oud genoeg was om een auto te besturen slaagde Ryan zijn diploma op Harvard op 19 jarige leeftijd. Ryan stapte metstevige voeten de muziek industrie binnen. Eind 2005 had hij geschreven en geproduceerd voor popsterren als Beyoncé, Britney Spears, Carl Thomas en New Edition. Een jaar later was hij de man achter zangeres Cassie’s single “Me & U” wat uitmondde tot een wereldwijde hit. De samenwerking met Cassie beviel zo goed dat Ryan haar hele aklbum produceerde onder de vlag van zijn eigen ‘Next selection’ label. Leslie heeft daaropvolgend een album van zichzelf uitgebracht in februari 2009. De singles “Diamond Girl”, “Addiction” en “Ho w it was supossed to be” hebben hoge ogen gegooid in internationale hitlijsten. Leslie heeft daarna niet lang stil gezeten want kort hierop volgde zijn twee de album “Transisition”.

Ryan Leslie treedt zondag 24 oktober op in Paradiso te Amsterdam en dinsdag 26 oktober in
Offcorso te Rotterdam. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via Ticket Service en alle bekende voorverkoopadressen.

Meer informatie:
24-10-2010
Ryan Leslie
Paradiso

Deuren open: 19.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Adres: Weteringschans 6-8 / 1017 SG Amsterdam
Prijs: € 29,50 excl. Lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)

26-10-2010
Ryan Leslie
Offcorso

Deuren open: 19:00
Aanvang: 20:00 uur
Adres: Kruiskade 22 / 3012 EH Rotterdam
Prijs: € 25,-
Prijs VIP kaarten: € 50,-

Zie ook:
www.1stpriority.nl
www.paradiso.nl
www.offcorso.nl
www.ryanleslie.com

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter