ROTJOCH & DJ GRAPHIX ZIJN DIRTY IN DEMAND   
12-06-2012
did-logo

Vandaag verschijnt ‘Sexy body’, de eerste single van het dancecollectief Dirty in Demand wat wordt gevormd door DJ Graphix en Rotjoch. Het nummer is digitaal verkrijgbaar en de bijbehorende videoclip is te zien op het YouTube kanaal van Dirty in Demand.

Als het aan Dirty in Demand ligt, kan de zomer niet snel genoeg beginnen. De single ‘Sexy body’ van het duo voert het vakantiegevoel van Nederland op en brengt de luisteraar in tropische sferen.

Dirty in Demand: DJ Graphix achter de draaitafels en Rotjoch in de rol van hypeman.

Hoewel Rotjoch een carrière als televisiemaker voor BNN heeft en Graphix diverse evenementen en concepten lanceerde, hebben de twee een ding gemeen: het zijn echte feestbeesten. Dat wordt het best zichtbaar als de mannen hun krachten bundelen op het podium en elk publiek partyrocken.

‘Sexy body’ is de eerste release van Dirty in Demand en klinkt als dance met een dirty randje. De single wordt, in samenwerking met productieteam The Sky, uitgebracht door Mucho Dinero en Sony ATV Publishing.

In de bijbehorende videoclip is een speciale rol weggelegd voor danser Meysam Noori, bekend van het tv-programma So You Think You Can Dance.

Dirty in Demand’s single ‘Sexy body’ is nu verkrijgbaar via diverse downloadshops. De bijbehorende videoclip is te zien via het YouTube kanaal van Dirty in Demand: http://www.youtube.com/dirtyindemand

Directe link download: http://digitalmusic.info/mp3_today.html?album=252610#product_details
Directe link clip: http://www.youtube.com/watch?v=VGPvGMrlA44
Meer informatie: http://dirtyindemand.com


  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter