Rick Ross verplaatst   
22-06-2011
RickRoss1

Het optreden van hiphopartiest Rick Ross in Amsterdam van 25 juni wordt verplaatst naar donderdag 23 juni. In plaats van de Heineken Music Hall, zal de Melkweg aanstaande donderdag podium bieden aan de rapper. Reeds gekochte kaarten via seetickets.nl blijven geldig voor dit concert.

Het schema van Rick Ross’ Europese tournee is op het laatste moment gewijzigd. De prestigieuze BET Awards (Black Entertainment Channel, het belangrijkste urban platform in de Verenigde Staten) hebben Ross uitgenodigd om een exclusief optreden te verzorgen tijdens de grootste awardshow die het genre kent. De rapper en diens management hebben besloten gehoor te geven aan dit verzoek en zullen Europa zaterdag verlaten.

In plaats van zaterdag 25 juni, zal Rick Ross op donderdag 23 juni een exclusief optreden op Nederlandse bodem geven. Het concert zal nog steeds plaatsvinden in Amsterdam, namelijk in de Melkweg.

Behalve Rick Ross zullen ook de veelbelovende Amsterdamse groepen Hydroboyz en Greengang optreden. Beide crews wisten via het internet een grote fanbase op te bouwen en ronden momenteel hun binnenkort te verschijnen platen af. De avond zal worden gepresenteerd door BNN-gezicht Rotjoch, wie wordt ondersteund door DJ MBA.

Reeds gekochte kaarten (via seetickets.nl) blijven geldig voor dit concert. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar aan de deur.

Over Rick Ross
William Leonard Roberts II is geboren op 28 januari 1976, beter bekend als Rick Ross. Hij is een Amerikaanse rapper en oprichter van het record label Maybach Music Group waaronder hij zijn twee albums Deeper Than Rap en het recent uitgekomen album Teflon Don heeft uitgebracht. Zelf is hij ondergebracht bij het befaamde hiphoplabel Def Jam. Zijn debuutalbum Port Of Miami kwam uit in 2006 en stond wekenlang op nr.1 in de Amerikaanse Billboard 200 charts en verkocht maar liefst 187.000 albums in één week. In 2008 verscheen zijn tweede album Trilla. Nog geen jaar later verscheen zijn derde album Deeper Than Rap, gevolgd door Teflon Don in 2010. Kernmerkend aan Rick Ross’ albums is de warme beatkeuze en de waslijst aan indrukwekkende samenwerkingen. Op zijn voorgaande platen werkte hij met artiesten als Kayne West, Nas, T-Pain, Erykah Badu, Cee-Lo, Ne-Yo en Jay-Z. Vier succesvolle albums, meer dan 50 videoclips en talloze samenwerkingen na zijn debuut is Rick Ross uitgegroeid tot één van de meest relevante spelers in het hiphopgenre.

Donderdag 23 juni treedt Rick Ross op in de Melkweg te Amsterdam. Reeds gekochte kaarten via seetickets.nl blijven geldig.

Meer informatie:
23-06-2011
Rick Ross + Hydroboyz, Greengang
Melkweg
Adres Lijnbaansgracht 234 /A, 1017 PH Amsterdam
Deur open: 20.30 uur
Prijs: € 35 / VIP: € 75
Zie ook: http://www.1stpriority.nl

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter