Rick Ross terug naar Amsterdam   
29-04-2011
RR-25062011-A5_WEB

Zaterdag 25 juni treedt hiphopsensatie Rick Ross op in de Heineken Music Hall. De Amerikaanse rapper keert terug naar Nederland voor een exclusieve show in Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert gaat zaterdag 30 april van start.

Na in december 2010 voor een uitverkochte, uitzinnige Melkweg te hebben opgetreden, keert één van de populairste hiphopartiesten van dit moment terug naar Amsterdam voor een exclusief optreden. Dit maal vormt de Heineken Music Hall decor voor het concert.

Nog geen jaar geleden bracht Ross zijn vierde album uit, Teflon Don. Het album is lovend ontvangen door critici en bekroond tot één van de beste hiphopalbums van 2010 in menig jaarlijstje. De reputatie van het hiphopzwaargewicht wordt onderstreept door gastbijdrages op het album van de grootste artiesten van dit moment, waaronder Kayne West, Erykah Badu, Cee-Lo, Ne-yo en Jay-Z. Single Blowing Money Fast (BMF) groeide uit tot dé clubhit van het jaar. Ook de singles Superhigh en Aston Martin Music droegen bij aan het succes van Teflon Don.

De productieve rapper is druk bezig met de opvolger van de plaat, getiteld God Forgives, I Don’t. Daarnaast werkt hij aan projecten als The H (in samenwerking met Birdman) en Bugatti Boyz (met Diddy). Bovendien verschijnt op 24 mei het compilatiealbum Self Made van zijn eigen label Maybach Music Group. Op dit album zijn behalve Rick Ross ook artiesten als Wale, Meek Mill en Pill te horen. Gastbijdrages worden geleverd door o.a. Drake, Diddy en J.Cole. Hiermee lijkt Rick Ross zijn koppositie voor 2011 opnieuw veilig te stellen.

Over Rick Ross
William Leonard Roberts II is geboren op 28 januari 1976, beter bekend als Rick Ross. Hij is een Amerikaanse rapper en oprichter van het record label Maybach Music Group waaronder hij zijn twee albums Deeper Than Rap en het recent uitgekomen album Teflon Don heeft uitgebracht. Zelf is hij ondergebracht bij het befaamde hiphoplabel Def Jam. Zijn debuutalbum Port Of Miami kwam uit in 2006 en stond wekenlang op nr.1 in de Amerikaanse Billboard 200 charts en verkocht maar liefst 187.000 albums in één week. In 2008 verscheen zijn tweede album Trilla. Nog geen jaar later verscheen zijn derde album Deeper Than Rap, gevolgd door Teflon Don in 2010. Kernmerkend aan Rick Ross’ albums is de warme beatkeuze en de waslijst aan indrukwekkende samenwerkingen. Op zijn voorgaande platen werkte hij met artiesten als Kayne West, Nas, T-Pain, Erykah Badu, Cee-Lo, Ne-Yo en Jay-Z. Vier succesvolle albums, meer dan 50 videoclips en talloze samenwerkingen na zijn debuut is Rick Ross uitgegroeid tot één van de meest relevante spelers in het hiphopgenre.

Zaterdag 25 juni treedt Rick Ross (+ support act) op in Heineken Music Hall, Amsterdam. Kaarten zijn vanaf 30 april verkrijgbaar via See Tickets.

Meer informatie:
25-06-2011
Rick Ross + support act
Heineken Music Hall Amsterdam
Deur open: 19.00 uur
Adres: ArenA Boulevard 590 / 1101 DS Amsterdam
Prijs: € 35
VIP: € 75

Zie ook:

http://www.1stpriority.nl

http://www.heinekenmusichall.nl

http://www.seetickets.nl

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter