R&B Valentine   
04-01-2011
rnbvalentine

Op maandag 14 februari 2011 vindt R&B Valentine plaats in de Heineken Music Hall. Na drie uitverkochte edities van variant R&B Throwback zullen op Valentijnsdag live optredens van de legendarische R&B -en soul artiesten Blackstreet, Mario, Bobby Valentino, 112 en Silk op het programma staan. Kaarten voor deze avond zijn reeds verkrijgbaar.


Om de jaarlijks terugkerende dag van de liefde te vieren, zal op 14 februari R&B Valentine plaatsvinden in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Met hartverwarmende optredens van Amerikaanse grootheden als Blackstreet en Mario zullen de bezoekers worden meegenomen in een roes van de zwoelste R&B. Ook Bobby Valentino, 112 en Silk zullen er met hun optredens voor zorgen dat het publiek in hogere sferen wordt gebracht.

Blackstreet is een Amerikaanse R&B formatie die in 1994 werd opgericht door swingbeat fenomeen Teddy Riley. De groep bracht drie succesvolle albums uit en vergaarde wereldfaam met tijdloze R&B klassiekers als ‘Before I let you go’, ‘Don’t leave me’ en de hitsingle ‘No Diggity’. De groep werkte samen met bekende artiesten als Janet Jackson, D r.Dre en Jay-Z.

De vijfentwintigjarige Mario is een alleskunner. Hij staat bekend als R&B artiest, maar hiernaast acteert en danst eveneens op een hoog niveau. Zijn singles ‘Just a friend’ en ‘Let me love you’ leverden hem niet alleen wereldwijde bekendhe id, maar ook twee Billboard Awards op. Behalve dat hij zijn opwachting als acteur en danser maakte in kaskrakers als Step Up en Freedom Writers, bracht de zanger maar liefst vier albums uit.

112 (one-twelve) is een groep die in de jaren ’90 de wereld veroverden met hun zwoele, sexy R&B nummers. De groep werd ontdekt door Puff Daddy en bracht maar liefst drie succesvolle albums uit op diens platenmaatschappij Bad Boy Records. De zangers leverden tevens een bijdrage aan de hit ‘I’ll be missing you’. Niet lang hierna brachten zij hun volgende album uit op het befaamde Def Jam Music waar de single ‘Peaches and cream’ uitgroeide tot een hit van wereldformaat. 112 zal in 2011 nieuw werk uitbrengen.

De groep Silk is bekend door hun single ‘Freak me’ uit 1993. Het nummer behaalde de eerste plaats van wereldwijde hitlijsten en zorgde er voor dat het album ‘Lose control’ uitgroeide tot een succes. Hits als ‘I

Can Go Deep’, ‘Hooked On You’, ‘Don’t Rush’, ‘If You’, ‘Meeting In My Bedroom’ en ‘We’re Calling You’ volgden hierop. Dit jaar bracht de groep hun album ‘The Reunion’ uit. Tot slot staat R&B-sensatie Bobby Valentino op het programma. Wie anders dan Mr. Valentine himself kan het programma beter voltooien. Nadat rapper Ludacris hem in 2005 onder zijn hoede neemt, gaat het snel met Bobby. Zijn single ‘Slow down’ wordt lovend ontvangen en zijn album ‘Bobby Valentino’ verkoopt erg goed. Deze lijn trekt de zanger door met hits als ‘Tell me’, ‘Anonymous’ en ‘Knock knock’. Hij werkt samen met artiesten als Timbaland, Lil Wayne en Snoop Dogg en scoorde recentelijk nog met het nummer ‘Need ya body’.

Maandag 14 februari vindt R&B Valentine plaats in de Heineken Music Hall, met live optredens van o.a. Blackstreet, Bobbby Valentino, 112, Mario en Silk. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ticketservice en de bekende voorverkoopadressen.


Meer informatie:

14-02-2011
R&B Valentine
Live: Blackstreet, Bobbby Valentino, 112, Mario, Silk en Surprise act
Heineken Music Hall
Deuren open: 17.00 uur
Aanvang: 18.00 uur
Adres: ArenA Boulevard 590 / 1101 DS Amsterdam
Prijs: € 45,00
Prijs VIP kaarten: € 75.00


Zie ook:
http://www.1stpriority.nl
http://www.heinekenmusichall.nl

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter