PROGRAMMA NEW YEARS EVE ENCORE X CABLE   
04-12-2012
121231-NYE-black-TNR


Het volledige programma van New Years Eve: ENCORE x CABLE is bekend.
In The Max zorgt ENCORE met een line-up van Nederlandse top dj’s (Flava, Prime, SP, KidQ en WaxFiend) voor het hele spectrum van hiphop en R&B. In de Oude Zaal staat CABLE met o.a. Gomes, Guerilla Speakerz en de Londense Spooky garant voor de beste bass music, dubstep en grime. De early bird tickets zijn inmiddels uitverkocht, maar er is nog een beperkt aantal “lazy bird-tickets” á € 30 te verkrijgen.
De vroegkomers op dit acht uur (!) durende feestje worden uitgebreid beloond, want er zal een spectaculaire countdown met lichtshow en champagne plaatsvinden. Verder verzorgt Curious Behaviour in de Theaterzaal “Nieuw Jaar op repeat”, het leukste oud en nieuw huiskamerfeestje waar je zelf je favoriete tracks kunt draaien (neem je eigen muziek op mp3 of telefoon mee!). In de Cinema worden diverse films vertoond, waaronder Dave Chappelle’s ‘Block Party’; een mix van komische sketches en muzikale optredens tijdens een feest in Brooklyn met o.a. Kanye West, Mos Def, Dead Prez en The Roots.
PROGRAMMA
ENCORE- The Max (22.00 – 06.00 uur) Flava / Prime / SP / KidQ / WaxFiend / Host: Maikal X
CABLE – Oude Zaal (00.15 – 06.00 uur) Spooky (UK) / Gomes / Guerilla Speakerz / Architecs / Chaiba / Host: Sampiee

NEW YEAR’S EVE: ENCORE X CABLE
Maandag 31 december, Melkweg Amsterdam (hele gebouw)
aanvang: 22.00 uur
Lazy bird tickets a € 30 (lidm. niet verplicht) verkrijgbaar via www.melkweg.nl en www.ticketservice.nl. / reguliere voorverkoopprijs: € 35 (lidm .niet verplicht)


  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter