ziggi_liberation_ep
Ziggi Recado ‘Liberation EP’   

Wij verzorgen in opdracht van Herbalize Agency de promotie van de EP ‘Liberation’ van Ziggi Recado. Er is gekozen voor een strategie waarin zichtbaarheid zich beperkt tot een niche van de Nederlandse markt. O.a. FunX, Radio 6, 3voor12 en Worldareggae besteedden aandacht aan de EP.

AlziendOorFinal OUTLINE copy
Nouveau Riche: ‘Mr Polska – Waardevolle Gezelligheid’   

In opdracht van Nouveau Riche Music en AT Productions verzorgen wij de marketing en promotie rondom Mr Polska’s debuutalbum ‘Waardevolle gezelligheid’. Het leverde media aandacht op van o.a. Pauw & Witteman, De Wereld Draait Door, NOS Journaal, PowNews, Hart van Nederland, 3FM, Spuiten & Slikken, Revu, NRC en De Volkskrant. Het ‘meldpunt voor Waardevolle Gezelligheid’ speelde hierin een belangrijke rol.

Matarr - DGVZ Cover
ZJ Records: ‘Matarr – De gang van zaken’ EP   

In opdracht van ZJ Records hebben wij de promotie rondom de release van de EP ‘De gang van zaken’ van rapper Matarr verzorgd.
Naast mediapartner PUNA.nl besteedden o.a. De Volkskrant, The Pain Game, 3VOOR12, BNN 101Barz en diverse urban sites aandacht aan Matarr.

zombibiposter2
A-Film: ‘Yes-R voor Zombibi’   

In opdracht van A-Film en SPEC Music hebben wij de promotie van de single en videoclip ‘Als er geen morgen was’ van Yes-R verzorgd. De single is de originele soundtrack van de film Zombibi. Het leverde media aandacht van onder andere Life 4 You, Koffietijd, Slam FM, FunX, NRC Next en Veronica Magazine op.

nb-cover
NoizBoiz ‘Georganiseerde chaos’   

In opdracht van NoizBoiz ondersteunen wij label Subway Music in de release van het album ‘Georganiseerde chaos’ van de groep. Wij verzorgen de promotie van zowel het album als de bijbehorende single ‘Ik zeg NIKS’ als de releaseparty.

Het leverde media aandacht op van o.a. De Wereld Draait Door, 3voor12, de Revu, Pleasure, Slam FM, FunX en 3FM.

zgeknipt
Management Zanillya   

Gaetan Consultancy verzorgt exclusief het management van Zanillya. Naast reguliere optredens met haar band en/of deejay, is zij inzetbaar als presentatrice, docente, actrice en model. In 2011 won zij als eerste vrouwelijke mc de Grote Prijs van Nederland met een drietalig optreden wat zich het best laat omschrijven als een samensmelting van hiphop, reggae, blues, soul en jazz. Aanvragen voor pers of boekingen kunnen worden ingediend door contact op te nemen met ons tijdens kantooruren.

Ali-B-Op-Volle-Toeren-seizoen-2-www.h4w.nl_
SPEC: ABOVT seizoen 2   

In opdracht van SPEC Entertainment verzorgen wij in samenwerking met de TROS de promotie van het tweede seizoen van het televisieprogramma ‘Ali B op volle toeren’ waarin rapper Ali B diverse artiesten bij elkaar brengt voor een remake van bestaande werken. Dit resulteerde in coverartikelen in o.a. De Telegraaf, Televizier en de Avro Bode. Ook zijn mediapartners gevonden in 3FM en Radio 2 en brengt SPEC i.s.m. de TROS wekelijks een videoclip uit bij de afleveringen.

brb
Buma Rdam Beats 2011   

BUMA ROTTERDAM BEATS is een driedaagse muziekconferentie op het gebied van ‘urban’ music. Tijdens de tweede editie van het Buma Beats Rotterdam Festival heeft Gaétan plaatsgenomen in het panel ‘MAKING MUSIC, MAKING A LIVING‘ (met Redrum Records, ZwareJongenZ Records, Nindo Crossmedia) en beoordeelde hij demo’s in panel ‘DEMOLUTION‘.

chagall_ep
Chagall EP   

De Amsterdamse singer-songwriter Chagall maakte voor de release van haar eerste EP gebruik van de diensten van Gaetan Consultancy.
Dankzij haar single ‘Breathe’ is zij 3FM Serious Talent geworden en zijn o.a. 3VOOR12 en 3FM’s Rob Stenders erg enthousiast over haar muziek.
Wij ondersteunden in het distribueren van de EP, verzorgden promotiewerk en hebben Chagall ondersteund in de vorm van een adviesrol in het projectmanagement.

People
Brainpower ‘People’   

In opdracht van Lyric Recordings verzorgen wij in samenwerking met Pinguin Tune Support de release van Brainpower‘s single ‘People’. Het is de eerste officiële Engelstalige release van Nederlands meest verkopende hiphopartiest aller tijden. Het nummer is de soundtrack van de bioscoopfilm ‘Body Language’.

spec
SPEC Entertainment   

Gedurende juni 2011 tot en met december 2011 neemt Gaetan Consultancy diverse zaken waar binnen SPEC Entertainment, het managementbureau van artiesten als Ali B, Yes-R, Darryl en Brace. In deze periode behandelen wij persaanvragen voor deze artiesten, zijn wij betrokken bij diverse projecten en ondersteunen wij in marketing en communicatie. Ook is ondersteund in de realisatie van een televisiecampagne in opdracht van telecom provider T-Mobile.

U-Niq
U-Niq   

Voor de Rotterdamse rapper U-Niq, bekend van zijn albums Rotterdam, Het Kapitalisme en Scheepsrecht, verzorgt Gaetan Consultancy de boekingen. Aanvragen kunnen worden ingediend door contact op te nemen met ons tijdens kantooruren.

stateawards-logo
State Awards 2011   

Op verzoek van BNN’s online platform State Magazine neemt Gaetan Consultancy in 2011 plaats in de kiescommissie van de State Awards.
Tijdens de jaarlijkse awardshow worden prijzen toegekend aan artiesten binnen het urban genre van Nederlandse bodem. Vanaf 3 oktober kan er worden gestemd op StateAwards.nl. De kiescommissie stelt een shortlist genomineerden samen. De commissie bestaat uit: Erik Zwennes (3VOOR12), Ferdi Wijnmaalen (Hiphop in Duketown), Giel Beelen (3FM/VARA), Job de Wit (Journalist), Roger Brouwn (Buma Rotterdam Beats), Rotjoch (BNN/101Barz), Vincent Reinders (22tracks).

dp
Stichting Twisted ‘Drumpatroon Cultuurnacht’   

In opdracht van Stichting Twisted verzorgen wij het projectmanagement en de promotie van de officiële afterparty van Cultuurnacht Almere in Schouwburg Almere. Dit doen wij middels het evenement Drumpatroon, waarvoor o.a. de Amerikaanse deejay Tony Touch is geboekt. Het evenement vindt plaats op zaterdag 10 september om middernacht in Schouwburg Almere en is gratis toegankelijk.

Niks mis cover
Zanillya   

Gedurende haar deelname aan de Grote Prijs van Nederland begeleidt Gaétan Consultancy de artiest Zanillya. In aanloop naar de release van haar album doet de zangeres/rapster mee aan de prestigieuze talentenjacht. Tijdens dit traject zal zij diverse singles en clips releasen.

aisha
I am Aisha   

Voor zangeres I Am Aisha (ook bekend als ‘Aisha’) maakten wij in opdracht van ZwareJongenz Records een Persoonlijk Ontwikkelings Plan. Deze analyse vormt basis van de visie die zowel de artiest als het management en label hebben op de carrière van Aisha en haar toekomstige releases.

homegrown
MCN & Top-Notch: Homegrown   

In het project ‘Homegrown’ (hiphopeditie uit de Unsigned serie van het Muziek Centrum Nederland) vervult Gaetan Consultancy een rol door de artiesten persoonlijke coaching aan te bieden. Invulling hiervan varieert van media training tot het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Daarnaast maken enkele ‘gastcolleges’ onderdeel uit van het traject. In september 2011 zal i.s.m. platenlabel Top-Notch een compilatie album worden uitgegeven met daarop muziek van de zeven talentvolle, geselecteerde acts.

aliantwoord
SPEC: Ali B geeft antwoord   

In opdracht van SPEC Entertainment ondersteunen wij in projectmanagement en verzorgen wij de marketing en promotie van de theatervoorstelling ‘Ali B geeft antwoord’ van rapper Ali B. Van september 2011 t/m januari 2012 zal de artiest op theatertournee gaan. Daarnaast ondersteunen wij in de totstandkoming van het gelijknamige derde album van Ali B.

CLASSICKFRont2
Stichting Twisted ‘Classick’   

In opdracht van Stichting Twisted hebben wij de marketing en promotie voor het project Classick verzorgd. Het project zal worden afgesloten met een eenmalige voorstelling in Schouwburg Almere. In aanloop hier naar hebben wij aandacht weten te genereren op zowel lokaal als landelijk niveau in o.a. Almere Deze Week (eigen column) en Omroep Flevoland, maar ook bij FunX, Lijn5 en State Magazine.
Daarnaast hebben wij een mini documentaire (‘Classick in the making’) samengesteld en gemonteerd.

Bollebof-290x190
Bollebof ‘Airline Bof EP’   

In opdracht van ZwareJongenZ Records hebben wij de eerste solo release van zanger/rapper Bollebof begeleid.
Deze zal in samenwerking met radiostation FunX worden aangeboden en de bijbehorende single ‘Mijn nummer 1‘ is hieraan voorafgaand uitgebracht. Wij hebben behalve projectmanagement ook promotiewerk verzorgd voor de release.

Nouveau Riche - Alziend Oor (front)
Nouveau Riche Music   

Het label Nouveau Riche Music en AT Productions maken gebruik van onze diensten op het gebied van perspromotie en marketingondersteuning. Het album ‘Alziend Oor’ is de eerste release op het label. Het debuutalbum van NR-artiest Mr Polska volgt begin 2012.

kv-shawty-single
KLEINE VIEZERIK ‘SHAWTY’   

In opdracht van platenmaatschappij Pitu Records coördineren wij de release van de single ‘Shawty’ van rapper Kleine Viezerik. Tevens verzorgen wij de promotie van het nummer. Dit leverde o.a. airplay en optredens op bij De Wereld Draait Door, Zo! Raymann, Juize FM, TMF en FunX.

brainpower
Brainpower Online partnership   

Voor de artiest Brainpower en diens eigen label Lyric Records hebben wij een online partnership met Google/YouTube gerealiseerd. Brainpower biedt op zijn YouTube kanaal meer dan 200 video’s aan met eigen content.

Johan Cruyff Foundation - De 14 van Johan2011
Cruyff Foundation & SPEC: “Superhelden”   

In opdracht van SPEC Entertainment hebben wij het projectmanagement en de promotie van de release ‘Superhelden’ van rappende voetballer Soufiane Touzani verzorgd. De single en videoclip zijn onderdeel van het project ‘De 14 van Johan’ van de Cruyff Foundation. ‘De 14 van Johan’ zijn een verzameling van kinderen/jongeren met een lichamelijke/verstandelijke handicap, jongeren van de Cruyff Courts en studenten van het Cruyff College en Cruyff University. Zij maken allen deel uit van het gedachtegoed van Johan Cruijff.

artwork
So Fresh Music Group: Wonderkid Bounce   

Voor het Amsterdamse label So Fresh Music Group hebben wij de promotie van de single en clip ‘Show me what you got’ van hun artiest Wonderkid Bounce verzorgd.

gazaklein
Don’t Forget Gaza   

Don’t Forget Gaza is een organisatie die zich inzet voor aandacht voor de humanitaire ramp in de Gazastrook. Dit wordt gedaan middels benefietconcerten in Nederland en België. Gaétan Consultancy ondersteunt het initiatief en draagt bij door op vrijwillige basis perspromotie voor de evenementen te genereren.

Ziggi-Recado-Album-Cover-490x490
Rock’n Vibes: Ziggi Recado   

In opdracht van platenmaatschappij Rock’nVibes verzorgen wij projectmanagement, marketingadvies en promotionele werkzaamheden voor het derde studioalbum en de bijbehorende singles van reggae artiest Ziggi Recado. Het selftitled album ‘ZIGGI RECADO’ wordt wereldwijd uitgegeven door Rock’nVibes in samenwerking met PIAS en ‘s werelds grootste reggaelabel VP Records. Rondom de plaat is zowel een partnership met The Bulldog gerealiseerd als een gelijknamige, klimaatneutrale tournee (The Green Tour). Het album heeft media aandacht gekregen van o.a. De Wereld Draait Door, 3FM (Giel Beelen), Pleasure (cover artikel), dagblad Spits, De Volkskrant en radio FunX.

rotjoch01
Mucho Dinero: Digitale distributie   

Platenmaatschappij Mucho Dinero hebben wij in opdracht van eigenaar Rotjoch geholpen bij het vinden van een partner voor digitale distributie. Het gaat om zowel verkopen in downloadshops (oa iTunes) als een partnership met YouTube (Google). Mucho Dinero brengt muziek uit van artiesten als Watts, Maru en Hydro Boyz.

thc1
THC Recordz: Online partnership   

Platenmaatschappij THC Recordz hebben wij ondersteund bij het aangaan van online partnerships (oa YouTube). Het label brengt in samenwerking met Top-Notch/Universal muziek uit van artiesten als Rockz, RB Djan en THC.

Flexclusive-Hungry_640x360
Flexclusive ‘Shake it’   

Voor de release van de single ‘Shake it’ heeft de artiest Flexclusive gebruik gemaakt van onze diensten. Het nummer en de bijbehorende videoclip zijn door ons gepromoot. Dit heeft geresulteerd in airplay en aandacht van o.a. TMF, AT5, PartyPeeps en FunX Radio.

geenzweet
Kern Koppen ‘Geen Zweet’   

Wij verzorgen in opdracht van en samenwerking met RAEN Music de promotie van de single (en videoclip) ‘Geen Zweet‘ van de Haagse formatie Kern Koppen, in samenwerking met zangeres Kim Hoorweg. Dit heeft geresulteerd in airplay op o.a. 3FM, TMF, Wild FM, Radio 1 en Radio 6.

zwarejongenz
Zware Jongenz ‘Woorden en daden’   

Platenmaatschappij Zware Jongenz Records maakt gebruik van onze diensten. Voor de release van het album ‘Woorden en daden’ hebben wij een distributeur voor het album gezocht en zijn een releaseplanning en strategisch marketingplan opgesteld. Daarnaast verzorgt Gaetan Consultancy de promotie van zowel het album als de bijbehorende singles ‘Probleem voor ze’ en ‘Mijn lady’. Dit heeft geresulteerd in media aandacht van o.a. 101Barz, Puna.nl, State Magazine, FunX, Wild FM, FaceCulture en Radio 538

punaparadiso_490
Puna.nl Hiphop Vandaag   

Hiphopblog Puna.nl maakt gebruik van onze diensten voor de promotie van het evenement ‘Hiphop vandaag: de opmars van het nieuwe regime’ wat zij organiseren. Het evenement vindt plaats in Paradiso te Amsterdam en heeft artiesten als Fakkelteit Groep, Samen Sterk, Boyz in de Hood, KV en Fresku op het programma staan. Puna.nl maakt reeds een eigen radioprogramma op VPRO’s 3voor12, het evenement is een tweede nevenactiviteit van het platform.

ojajoh
Ojajoh?!   

Gaetan Consultancy verzorgt sinds december 2010 het management van de band Ojajoh?!. De groep heeft reeds twee albums (‘Bonte Avond’ 2007, ‘Format mC’ 2010) uitgebracht.

Producer Fred en vocalist Kwasi maken elektronische muziek met invloeden uit drum&bass en hiphop. Gaetan Consultancy verzorgt op dit moment zowel de boekingen als perspromotie van de groep. Het album ‘Format mC’ zal in 2011 opnieuw worden uitgebracht.

hotspot
MTNL Hotspot   

Gedurende de periode januari tot en met december 2011 zal Gaetan als interim eindredacteur van het muziekprogramma Hotspot werken in opdracht van televisiezender MTNL.
Hotspot is een platform voor talentvolle Nederlandse artiesten die zich bezighouden met straatcultuur. Het programma wordt wekelijks uitgezonden op lokale zenders in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag en richt zich op jongeren.

MTNL is onderdeel van het publieke omroepbestel en komt voort uit doelgroep-tv voor Surinamers, Antillianen, Turken en Marokkanen. Maar al in 2001 is – in goed overleg met lokale en landelijke overheid – overtuigend de stap gemaakt naar een algemeen multicultureel tv-bedrijf.

hermanbrood
Herman Brood Academie   

De Herman Brood Academie te Utrecht heeft gebruik gemaakt onze diensten. Wij hebben een aantal masterclasses op het gebied van artiestenmanagement verzorgd aan tweede en derdejaars studenten.

angelogyptian
Angelo King & Gyptian ‘All day all night’   

In opdracht van ‘d Newborn Entertainment hebben wij de promotionele release ‘All day, all night‘ van rapper Angelo King in zowel Nederland als Curaçao en Suriname geplugt. Het nummer is een samenwerking met de Soultrain Award winnende zanger Gyptian. Dit heeft geresulteerd in airplay op o.a. TMF Pure, FunX, RP the HotOne (Suriname) en Cool FM (Curaçao).

bumabeats
Buma Beats Rotterdam   

Buma Rotterdam Beats is een driedaagse muziekconferentie op het gebied van ‘urban’ music. Tijdens de eerste editie van het Buma Beats Rotterdam Festival heeft Gaetan plaatsgenomen in de panels 16 miljoen artiesten, hoe val je op (met Puna.nl, PIAS en Top-Notch) en Selling out is the new keeping it real (met Directie FunX, Winne, Vato Gonzales en Blaxtar).

ajcrunnin
Episode Records: Amsterdam Jazz Collective ‘Runnin’   

Wij hebben promotionele werkzaamheden verricht rondom de release van de single ‘Runnin’ (feat Ivar)’ van het Amsterdam Jazz Collective, uitgebracht door Episode Records. Dit heeft geresulteerd in airplay op o.a. 3FM, Radio 6, MTNL en Radio 2. Daarnaast zijn zowel de single als andere nummers van het album ‘Everybody needs love’ opgepikt op verschillende (internationale) compilatie albums.

classick
Stichting Twisted: Classick   

Ter ondersteuning van het muziekstimuleringsproject Classick
heeft STICHTING TWISTED gebruik gemaakt van onze diensten op het gebied van perspromotie. In het project komen talentvolle jongeren die zich bezighouden met zowel klassieke muziek als hiphop bij elkaar om een gezamenlijke voorstelling te ontwerpen n.a.v. een educatief traject.

De lokale insteek van de promotie leverde media aandacht op van o.a. Omroep Flevoland, Almere Deze Week, Stadsradio Almere en Almere Vandaag. Daarnaast hebben wij de stichting ondersteund in het organiseren van een auditie en het samenstellen van een vakjury.

Cover-NZIEDEBOY
Kleine Viezerik ‘Nziedeboy’   

In opdracht van platenmaatschappij Pitu Records hebben wij de albumrelease van rapper Kleine Viezerik van projectmanagement voorzien. Dit varieert van het opstellen en controleren van een releaseplanning tot het schrijven en uitvoeren van een strategisch marketingplan tot het verzorgen van de volledige perspromotie rondom de plaat. Dit heeft geresulteerd in een zeer succesvolle release waarbij een eerste oplage van het album binnen twee weken uitverkocht was, de artiest zijn opwachting heeft gemaakt in een groot aantal radio -en televisieprogramma’s (o.a. TMF, 3FM Giel Beelen, VPRO Nederpopshow, BNN Spuiten & Slikken, FunX) en printmedia (o.a. Pleasure, Revu). Tevens hebben wij het management ondersteund in het verwerken van boekingen.

meisjeluister
Kleine Viezerik ft Mr Probz ‘Meisje luister’   

In opdracht van platenmaatschappij Pitu Records heeft Gaetan Consultancy de single ‘Meisje luister‘ van rapper Kleine Viezerik (ft. Mr Probz) voorzien van marketing en perspromotie. Samen met het label en productiehuis Eville Media hebben wij het concept voor de bijbehorende videoclip bedacht en geproduceerd. In de clip is een prominente rol weggelegd voor International Gregory van der Wiel. De videoclip is binnen een maand tijd meer dan 1 miljoen keer bekeken op het YouTube kanaal van Pitu Records, heeft veelvuldig rotatie gekregen op muziekzender TMF en het nummer en de clip hebben airplay gekregen op o.a. FunX, 3FM, Radio 538 Juize FM, TMF.

kernkoppen
RAEN Industries: Kern Koppen ‘EEN’   

Voor de re-release van het album ‘EEN’  van de Haagse jazz/hiphop formatie Kern Koppen hebben wij de perspromotie verzorgd in opdracht van RAEN Industries. Gelijktijdig met het album kwam de single ‘Me Eigen‘ uit, welke wij eveneens hebben gepromoot. Het album is op 10/10/2010 gepresenteerd in een uitverkocht MC Theater te Amsterdam. O.a. 3FM diskjockey Giel Beelen was erg enthousiast over het optreden van Kern Koppen in zijn programma.

skopgat
Music Mayday ‘Skopgat’   

In opdracht van welzijnsorganisatie Music Mayday hebben wij hen ondersteund in de promotie van hun muziekstimuleringsproject ‘Skopgat’ waarin Afrikaanse en Nederlandse muzikanten hun talenten ontplooien middels een uitwisselingsprogramma. Deelnemende artiesten zijn o.a. Giovanca, Dennis, Typhoon en Blaxtar. De bij het project behorende videoclips hebben wij geplugt. Dit heeft geresulteerd in airplay op o.a. TMF Pure, Puna.nl en BNN 101Barz.

steffen
Tall Tree Records: Steffen Morrison ‘Revealed’   

In opdracht van platenmaatschappij Tall Tree Records en managementbureau Vision 4 Talent hebben wij voor soul/popzanger Steffen Morrison een strategisch marketingplan opgesteld t.b.v. het album ‘Revealed’. Tevens hebben wij het label ondersteund middels een releaseplanning en onderhouden wij de online kanalen van de artiest. Het album ‘Revealed’ zal in 2011 verschijnen.

dret__krulle-1
SamenSterk Records: digitale distributie   

Voor SamenSterk Records, de platenmaatschappij van artiesten als ‘MO & Brakko’, ‘D-Lips’, ‘Tastic’ en ‘Dret & Krulle’ heeft Gaétan Consultancy de online distributie van alle releases naar downloadshops als iTunes en Radio538 verzorgd.

drumparktroonflyer1
Stichting Twisted: Drumparktroon   

In opdracht van Stichting Twisted hebben wij ondersteund in fondsenwerving, projectmanagement en promotie van eendaags, openlucht festival Drumparktroon. O.a. de perspromotie, een sponsoringplan, een communicatieplan en creatieve invulling hebben wij verzorgd. Wij hebben de stichting ondersteund in het werven van sponsoren en fondsen. Tevens hebben wij ondersteund in het samenstellen van het programma (o.a. M.O.P., Winne) en hebben wij marketingactiviteiten ontworpen (o.a. eigen radio programma, popup store, virals). Het evenement vond 15 augustus 2010 plaat, trok +/- 1.500 bezoekers en kreeg media aandacht van o.a. De Pers, FunX, Puna.nl en State Magazine.

hvamim
Hogeschool van Amsterdam: Media Informatie Management   

Het instituut voor Media Informatie Management van de Hogeschool van Amsterdam heeft gebruik gemaakt van onze diensten. Wij hebben verschillende malen gastcolleges over muziekmarketing verzorgd.

maikel x
Rock’nVibes: Maikal X ‘Genesis’   

In samenwerking met platenmaatschappij Rock’nVibes verzorgen wij de perspromotie voor het album ‘Genesis’ van de zanger Maikal X (ex-Postmen). Dit heeft hoofdzakelijk rondom de release van de single ‘Here she comes‘ plaatsgevonden. Dit heeft geresulteerd in interviews en airplay met o.a. Giel Beelen (3fm), VPRO 3voor12, BNN 101Barz, FRET en dagblad Metro. Tevens voorzien wij het label in marketingstrategisch advies rondom een internationale re-release van het album.

TWISTEDUNITED2010-FRONT
Stichting Twisted: Twisted & United   

In opdracht van Stichting Twisted hebben wij een communicatieplan opgesteld en uitgevoerd t.b.v. de promotie van het sportstimuleringsproject ‘Twisted & United‘ wat in Suriname zal worden uitgevoerd onder middelbare scholieren. In het kader hiervan hebben wij tevens een trainingen verzorgd aan participerende HBO stagiaires.

probz
Mr Probz ‘Get my props’   

Voor de release van “Get my props”, een videoclip van rapper Mr Probz heeft 1st Priority Entertainment gebruik gemaakt van onze diensten. Wij hebben de pers promotie van de release op ons genomen. De videoclip hebben wij onder de aandacht weten te brengen bij o.a. TMF Pure, 101Barz, FunX, Lijn5, OnSmash.com (USA) en PUNA.nl

piturecords
Pitu Records   

Voor het Amsterdamse platenlabel Pitu Records onderhouden wij alle online kanalen. Ook hebben wij zowel hun fysieke als digitale distributiekanalen aangeboord en ondersteunen wij hen in het verzorgen van promotionele activiteiten t.b.v. hun artiesten. Daarnaast adviseren en begeleiden wij hen in het creëren van een stabiele bedrijfsstructuur.

Stichting Twisted Flyer Evenaar Festival
Stichting Twisted: Vrienden van Twisted Live (Evenaar festival)   

In samenwerking met Stichting Twisted hebben wij het format ‘Vrienden van Twisted Live’ ontwikkeld voor het jaarlijks terugkerende Evenaar Festival te Almere (+/- 30.000 bezoekers). Wij hebben de programmering van regionaal talent (o.a. Sandy Dane, Tim Calis, Freecoolinksy) verzorgd en de promotie van dit evenementonderdeel verzorgd. Wij hebben middels een persdag media-aandacht gekregen van o.a. VPRO 3voor12, Almere Vandaag, Stadsradio Almere en JongInAlmere.nl

ziggi-in-transit-promo
Rock’n Vibes   

Wij ondersteunen en begeleiden platenmaatschappij Rock’n Vibes in hun dagelijkse werkzaamheden. Met name op het gebied van marketing, communicatie en fondsenwerving dragen wij bij aan de carrières van artiesten als Ziggi en Maikal X.

neyo
1st Priority Events   

In opdracht van evenementenbureau 1st Priority vervaardigen wij regelmatig persberichten en verzorgen wij promotionele werkzaamheden. Het gaat veelal om concerten en festivals van internationale artiesten in grote, landelijke zalen. Wij hebben ondersteund in de promotie van concerten van o.a.: Erykah Badu, Ryan Leslie, Damian Marley & Nas, Rick Ross, R&B Throwback (En Vogue, Joe, Keith Sweat), Common, Ne-Yo, R&B Valentine (Bobby Valentino, 112, Blackstreet) en Amsterdam Reggae Festival (Sizzla, Vybz Kartel, Barrington Levy).

angelo
Angelo King ‘Finally made it’   

Voor de release van “Finally made it”, een nieuwe single van rapper Angelo King heeft ‘d Newborn Entertainment gebruik gemaakt van onze diensten. Wij hebben de pers promotie van de release op ons genomen. De single en videoclip hebben wij onder de aandacht weten te brengen bij o.a. TMF Pure (High rotation) FunX, PUNA.nl, De Ware Tijd (Suriname) en 3voor12. De single heeft de 29e plaats in de Single Top 100 behaald.

spoken-dichter-bij-de-dichter
RAEN INDUSTRIES: SPOKEN   

Voor het poetry-concert format SPOKEN wat in Paradiso Amsterdam plaatsvindt, heeft Raen Industries gebruik gemaakt van onze diensten. Wij hebben de pers promotie van het evenement op ons genomen. Het evenement hebben wij onder de aandacht weten te brengen bij o.a. 3FM (Giel Beelen), dagblad De Pers (artikel) en VPRO 3voor12

ntjam
Ntjamrosie   

Voor afro-jazz zangeres Ntjamrosie hebben wij een Persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld. Aan de hand hiervan zal zij i.s.m. haar management doelgerichter en efficiënt aan haar carrière kunnen werken. Het vormde tevens de basis van een plan van aanpak om haar tweede album Elle in eigen beheer uit te brengen.

zire
ZiRe: ‘Rust’   

Voor de release van “Rust”, een videoclip van groep ZiRe heeft ZiRe gebruik gemaakt van onze diensten. Wij hebben het pluggen van de clip bij MTV/TMF op ons genomen. De videoclip heeft High rotation behaald op TMF Pure, het digitale urban kanaal van TMF en maar liefst 13 weken op de playlist gestaan.

angelo
ANGELO KING   

Rapper Angelo King maakt gebruik van onze diensten. Wij upgraden en onderhouden diens online kanalen, verrichten perspromotie voor hem, hebben een marketingplan geschreven voor verschillende releases, verzorgen zijn distributie en wij hebben een Persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld.

Blaxtar-Ozmo62
RAEN Industries: BLAXTAR ‘OZMO6:2′ Release   

Voor de exclusieve releaseparty van “OZMO6:2”, een nieuw album van rapper Blaxtar heeft Raen Industries gebruik gemaakt van onze diensten. Wij hebben de pers promotie van het evenement op ons genomen. Het evenement en album hebben wij onder de aandacht weten te brengen bij o.a. 3FM (Giel Beelen), dagblad De Pers (voorpagina), FRET (recensie), MTNL en PUNA.nl

Voor een concert van twee van hun artiesten (Blaxtar en Kern Koppen) in de Amsterdamse popzaal Melkweg heeft Raen opnieuw gebruik gemaakt van onze diensten. Wij hebben de pers promotie van het evenement op ons genomen. Het evenement hebben wij onder de aandacht weten te brengen bij o.a. radiozenders FunX, 538 Juize FM en State Magazine.

npac
Nederlandse Pop Academie   

De Nederlandse Pop Academie te Utrecht heeft gebruik gemaakt van onze diensten. Wij hebben een één uur durend gastcollege over muziekmarketing verzorgd.

dret__krulle-1
SamenSterk Records: Dret & Krulle ‘Verder’   

Voor de release van “Verder”, een videoclip van Dret & Krulle heeft SamenSterk Records gebruik gemaakt van onze diensten. Wij hebben het pluggen van de clip bij MTV/TMF op ons genomen. De videoclip heeft High rotation behaald op TMF Pure, het digitale urban kanaal van TMF.

silverswing2009flyer
Stichting Twisted: SilverSwing   

Ter ondersteuning van het sportstimuleringsproject Silver Swing heeft Stichting Twisted gebruik gemaakt van onze diensten op het gebied van perspromotie. De lokale insteek van de promotie leverde media aandacht op van o.a. Omroep Flevoland en dagbladen De Almare en Almere Vandaag.

crazyg
Stichting Twisted: Crazy G ‘Den Dey’   

Voor de release van “Den Dey”, een videoclip van de Surinaamse artiest Crazy G heeft Stichting Twisted gebruik gemaakt van onze diensten. Wij hebben het online promoten van de clip op ons genomen. De videoclip is opgepikt door o.a. radiozender FunX en meer dan 25.000 keer bekeken: voor Surinaamse begrippen opvallend hoog.