%category-thumb%
RAEN Industries: BLAXTAR 'OZMO6:2' Release

Voor de exclusieve releaseparty van “OZMO6:2”, een nieuw album van rapper Blaxtar heeft Raen Industries gebruik gemaakt van onze diensten. Wij hebben de pers promotie van het evenement op ons genomen. Het evenement en album hebben wij onder de aandacht weten te brengen bij o.a. 3FM (Giel Beelen), dagblad De Pers (voorpagina), FRET (recensie), MTNL en PUNA.nl

Voor een concert van twee van hun artiesten (Blaxtar en Kern Koppen) in de Amsterdamse popzaal Melkweg heeft Raen opnieuw gebruik gemaakt van onze diensten. Wij hebben de pers promotie van het evenement op ons genomen. Het evenement hebben wij onder de aandacht weten te brengen bij o.a. radiozenders FunX, 538 Juize FM en State Magazine.

%category-thumb%
Nederlandse Pop Academie

De Nederlandse Pop Academie te Utrecht heeft gebruik gemaakt van onze diensten. Wij hebben een één uur durend gastcollege over muziekmarketing verzorgd.

%category-thumb%
SamenSterk Records: Dret & Krulle ‘Verder’

Voor de release van “Verder”, een videoclip van Dret & Krulle heeft SamenSterk Records gebruik gemaakt van onze diensten. Wij hebben het pluggen van de clip bij MTV/TMF op ons genomen. De videoclip heeft High rotation behaald op TMF Pure, het digitale urban kanaal van TMF.

%category-thumb%
Stichting Twisted: SilverSwing

Ter ondersteuning van het sportstimuleringsproject Silver Swing heeft Stichting Twisted gebruik gemaakt van onze diensten op het gebied van perspromotie. De lokale insteek van de promotie leverde media aandacht op van o.a. Omroep Flevoland en dagbladen De Almare en Almere Vandaag.

%category-thumb%
Stichting Twisted: Crazy G ‘Den Dey’

Voor de release van “Den Dey”, een videoclip van de Surinaamse artiest Crazy G heeft Stichting Twisted gebruik gemaakt van onze diensten. Wij hebben het online promoten van de clip op ons genomen. De videoclip is opgepikt door o.a. radiozender FunX en meer dan 25.000 keer bekeken: voor Surinaamse begrippen opvallend hoog.


« Page 1, ... 11, 12, 13, »