%category-thumb%
Management Zanillya

Gaetan Consultancy verzorgt exclusief het management van Zanillya. Naast reguliere optredens met haar band en/of deejay, is zij inzetbaar als presentatrice, docente, actrice en model. In 2011 won zij als eerste vrouwelijke mc de Grote Prijs van Nederland met een drietalig optreden wat zich het best laat omschrijven als een samensmelting van hiphop, reggae, blues, soul en jazz. Aanvragen voor pers of boekingen kunnen worden ingediend door contact op te nemen met ons tijdens kantooruren.

%category-thumb%
SPEC: ABOVT seizoen 2

In opdracht van SPEC Entertainment verzorgen wij in samenwerking met de TROS de promotie van het tweede seizoen van het televisieprogramma ‘Ali B op volle toeren’ waarin rapper Ali B diverse artiesten bij elkaar brengt voor een remake van bestaande werken. Dit resulteerde in coverartikelen in o.a. De Telegraaf, Televizier en de Avro Bode. Ook zijn mediapartners gevonden in 3FM en Radio 2 en brengt SPEC i.s.m. de TROS wekelijks een videoclip uit bij de afleveringen.

%category-thumb%
Buma Rdam Beats 2011

BUMA ROTTERDAM BEATS is een driedaagse muziekconferentie op het gebied van ‘urban’ music. Tijdens de tweede editie van het Buma Beats Rotterdam Festival heeft Gaétan plaatsgenomen in het panel ‘MAKING MUSIC, MAKING A LIVING‘ (met Redrum Records, ZwareJongenZ Records, Nindo Crossmedia) en beoordeelde hij demo’s in panel ‘DEMOLUTION‘.

%category-thumb%
Chagall EP

De Amsterdamse singer-songwriter Chagall maakte voor de release van haar eerste EP gebruik van de diensten van Gaetan Consultancy.
Dankzij haar single ‘Breathe’ is zij 3FM Serious Talent geworden en zijn o.a. 3VOOR12 en 3FM’s Rob Stenders erg enthousiast over haar muziek.
Wij ondersteunden in het distribueren van de EP, verzorgden promotiewerk en hebben Chagall ondersteund in de vorm van een adviesrol in het projectmanagement.

%category-thumb%
Brainpower 'People'

In opdracht van Lyric Recordings verzorgen wij in samenwerking met Pinguin Tune Support de release van Brainpower‘s single ‘People’. Het is de eerste officiële Engelstalige release van Nederlands meest verkopende hiphopartiest aller tijden. Het nummer is de soundtrack van de bioscoopfilm ‘Body Language’.

« Page 1, 2, 3, 4 ... 13, »