%category-thumb%
SPEC Entertainment

Gedurende juni 2011 tot en met december 2011 neemt Gaetan Consultancy diverse zaken waar binnen SPEC Entertainment, het managementbureau van artiesten als Ali B, Yes-R, Darryl en Brace. In deze periode behandelen wij persaanvragen voor deze artiesten, zijn wij betrokken bij diverse projecten en ondersteunen wij in marketing en communicatie. Ook is ondersteund in de realisatie van een televisiecampagne in opdracht van telecom provider T-Mobile.

%category-thumb%
U-Niq

Voor de Rotterdamse rapper U-Niq, bekend van zijn albums Rotterdam, Het Kapitalisme en Scheepsrecht, verzorgt Gaetan Consultancy de boekingen. Aanvragen kunnen worden ingediend door contact op te nemen met ons tijdens kantooruren.

%category-thumb%
State Awards 2011

Op verzoek van BNN’s online platform State Magazine neemt Gaetan Consultancy in 2011 plaats in de kiescommissie van de State Awards.
Tijdens de jaarlijkse awardshow worden prijzen toegekend aan artiesten binnen het urban genre van Nederlandse bodem. Vanaf 3 oktober kan er worden gestemd op StateAwards.nl. De kiescommissie stelt een shortlist genomineerden samen. De commissie bestaat uit: Erik Zwennes (3VOOR12), Ferdi Wijnmaalen (Hiphop in Duketown), Giel Beelen (3FM/VARA), Job de Wit (Journalist), Roger Brouwn (Buma Rotterdam Beats), Rotjoch (BNN/101Barz), Vincent Reinders (22tracks).

%category-thumb%
Stichting Twisted 'Drumpatroon Cultuurnacht'

In opdracht van Stichting Twisted verzorgen wij het projectmanagement en de promotie van de officiële afterparty van Cultuurnacht Almere in Schouwburg Almere. Dit doen wij middels het evenement Drumpatroon, waarvoor o.a. de Amerikaanse deejay Tony Touch is geboekt. Het evenement vindt plaats op zaterdag 10 september om middernacht in Schouwburg Almere en is gratis toegankelijk.

%category-thumb%
Zanillya

Gedurende haar deelname aan de Grote Prijs van Nederland begeleidt Gaétan Consultancy de artiest Zanillya. In aanloop naar de release van haar album doet de zangeres/rapster mee aan de prestigieuze talentenjacht. Tijdens dit traject zal zij diverse singles en clips releasen.

« Page 1, 2, 3, 4, 5 ... 13, »