%category-thumb%
Ziggi Recado 'Liberation EP'

Wij verzorgen in opdracht van Herbalize Agency de promotie van de EP ‘Liberation’ van Ziggi Recado. Er is gekozen voor een strategie waarin zichtbaarheid zich beperkt tot een niche van de Nederlandse markt. O.a. FunX, Radio 6, 3voor12 en Worldareggae besteedden aandacht aan de EP.

%category-thumb%
Nouveau Riche: 'Mr Polska - Waardevolle Gezelligheid'

In opdracht van Nouveau Riche Music en AT Productions verzorgen wij de marketing en promotie rondom Mr Polska’s debuutalbum ‘Waardevolle gezelligheid’. Het leverde media aandacht op van o.a. Pauw & Witteman, De Wereld Draait Door, NOS Journaal, PowNews, Hart van Nederland, 3FM, Spuiten & Slikken, Revu, NRC en De Volkskrant. Het ‘meldpunt voor Waardevolle Gezelligheid’ speelde hierin een belangrijke rol.

%category-thumb%
ZJ Records: 'Matarr - De gang van zaken' EP

In opdracht van ZJ Records hebben wij de promotie rondom de release van de EP ‘De gang van zaken’ van rapper Matarr verzorgd.
Naast mediapartner PUNA.nl besteedden o.a. De Volkskrant, The Pain Game, 3VOOR12, BNN 101Barz en diverse urban sites aandacht aan Matarr.

%category-thumb%
A-Film: 'Yes-R voor Zombibi'

In opdracht van A-Film en SPEC Music hebben wij de promotie van de single en videoclip ‘Als er geen morgen was’ van Yes-R verzorgd. De single is de originele soundtrack van de film Zombibi. Het leverde media aandacht van onder andere Life 4 You, Koffietijd, Slam FM, FunX, NRC Next en Veronica Magazine op.

%category-thumb%
NoizBoiz 'Georganiseerde chaos'

In opdracht van NoizBoiz ondersteunen wij label Subway Music in de release van het album ‘Georganiseerde chaos’ van de groep. Wij verzorgen de promotie van zowel het album als de bijbehorende single ‘Ik zeg NIKS’ als de releaseparty.

Het leverde media aandacht op van o.a. De Wereld Draait Door, 3voor12, de Revu, Pleasure, Slam FM, FunX en 3FM.

« Page 1, 2, 3 ... 13, »