Ojajoh?! geselecteerd voor Homegrown ’11   
16-04-2011
homegrown

In samenwerking met Top Notch en o.a. State Magazine, Buma Rotterdam Beats en 3VOOR12 brengt Muziek Centrum Nederland dit jaar een nieuwe Unsigned compilatie uit onder de noemer Homegrown. In de reeds afgesloten aanmeld periode hebben honderden acts hun muziek opgestuurd om een plekje te krijgen op deze compilatie die in september uit zal komen.

Uit de vele inzendingen zijn dit de zeven acts die uiteindelijk op het album te horen zullen zijn:

Per.Verz
Kroons
De Kraaien
Ome Omar
Ojajoh?!
Freez
Mr. Polska

Deze zeven nog nergens getekende hiphopacts worden de komende maanden onder de hoede genomen van Muziek Centrum Nederland (MCN) en het platenlabel Top Notch. De talenten worden deskundig gecoacht en nemen met een ervaren producer twee tracks op. In september verschijnt de cd Homegrown ’11 met het werk van deze beloften voor de toekomst. De selectie werd gemaakt door vertegenwoordigers van Top Notch en van de partners VPRO 3VOOR12, State Magazine, Buma Rotterdam Beats en FunX.

Streetlab Businesscase
Op woensdag 25 mei organiseert MCN in nauwe samenwerking met het platform Streetlab een Businesscase naar aanleiding van Homegrown ’11-editie. Kees de Koning en Farid Benmbarek (Top Notch), rapper en oud Unsigned-deelnemer Sticks (Fakkelteitgroep), Roger Brouwn (Buma Rotterdam Beats / Missin’ Link) en Gaétan van de Sande (Gaétan Consultancy) vertellen hoe je je ambities in de muziek kunt waarmaken. Deze (gratis) Businesscase in Pakhuis De Zwijger is bestemd voor de zeven geselecteerde acts, maar ook voor al de andere aanmeldingen.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter