NoizBoiz remixen Gunfingers Up met possecut   
05-06-2013
NoizBoiz

Vandaag deelt de Rotterdamse groep NoizBoiz uit door een remix van hun single ‘Gunfingers Up’ gratis ter download aan te bieden. Op de remix werkt de formatie samen met Ronnie Flex, De Gelogeerde Aap, Dion Masé, Akwasi, Jebroer en Sevdaliza. De bijbehorende videoclip is nu te zien via het YouTube kanaal van NoizBoiz.

Eind 2012 verscheen de singel ‘Gunfingers Up’, gelijk gevolgd door het idee om een remix van het nummer te maken. Het remixproject liep echter wat uit de hand in de positieve zin van het woord en leverde een sterrenlineup aan gastartiesten op. Producer Mucky Muxx en MC’s Don de Baron en XL werkten eerder samen met diverse gastartiesten aan het compilatiealbum ‘Zware Bassen, Zware Beats’, waarvan het vervolg inmiddels gepland staat. Met enkele oude bekenden uit die tijd (Akwasi, De Gelogeerde Aap), getalenteerde stadsgenoten (Sevdaliza, Dion Masé) en aanstormend talent (Ronnie Flex, Jebroer) kwam de ‘Moro Hype Remix’ tot stand.

Multimedia collectief Kraftstoff voorzag de remix van een bijpassende videoclip waarin de gunfingers van het scherm spatten. De gunfinger is hét handelsmerk van NoizBoiz. Het handgebaar (waarbij wijs –en middelvinger met de duim een pistool vormen) staat voor kracht en energie en verwijst naar luchtschoten van vreugde. Het album ‘Georganiseerde chaos’ verscheen op CD, maar tevens op een USB-stick in de vorm van een gunfinger.

Gunfingers Up (Moro Hype Remix) is vanaf vandaag gratis te downloaden. De bijbehorende videoclip is te bekijken via het YouTube kanaal van NoizBoiz.


Directe link download: https://soundcloud.com/mucky-muxx/gunfingers-up-moro-hype-remix
Directe link videoclip: http://www.youtube.com/watch?v=SrqN9v_hUbM


  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter