NoizBoiz releasen eerste deel uit Mixtape-reeks   
31-03-2014
noizboizmt1

Vandaag verschijnt ‘Mixtape #1’ van NoizBoiz. Het is het eerste deel uit een reeks mixtapes waarop actuele clubhits en exclusief eigen producties te horen zijn. De mixtape is gratis te beluisteren en downloaden via de Soundcloud pagina van NoizBoiz.

NoizBoiz staan bekend als pioniers op het gebied van UK-sounds als dubstep en grime. Nadat NoizBoiz eind 2013 een platencontract tekenden bij Nouveau Riche Music, verscheen de single ´Dangerous´ en werd er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuw album en een nieuwe liveshow. Bij de live optredens is reeds te zien hoe NoizBoiz als elektronisch soundsystem de clubs op hun kop zetten met behulp van hun strakke DJ-set en eigen energieke repertoire.

Terwijl het nieuwe album ‘Oase’ wordt afgerond, zitten de Rotterdammers niet stil. Elk kwartaal wordt in stijl afgesloten met een mixtape. Op de tape zijn de underground hits te horen waarmee het trio de clubs onveilig maakt, maar ook niet eerder uitgebrachte nummers van de groep zelf. Op het eerste deel uit de reeks zijn o.a. de nieuwe tracks ‘Bad’, ‘Professional’ en ‘Hou me niet tegen’ (met labelgenoten Skinto & Leo) te horen.

‘Mixtape #1’ is vanaf vandaag gratis te beluisteren en downloaden via de Soundcloud pagina van NoizBoiz: Soundcloud.com/NoizBoiz

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter