NoizBoiz presenteert tweede deel Zware Bassen Zware Beats   
30-05-2014
ZBZB2

Vandaag verschijnt ‘NoizBoiz presenteert: Zware Bassen Zware Beats 2’. De mixtape bevat naast nieuwe muziek van NoizBoiz exclusief materiaal van gevestigde artiesten en opkomend talent uit het UK-bass genre. De mixtape is vanaf vandaag gratis te downloaden via het SoundCloud kanaal van NoizBoiz.

NoizBoiz staat in Nederland bekend als pioniers op het gebied van UK-sounds als dubstep en grime. In 2010 verscheen de compilatie ‘NoizBoiz presenteert: Zware Bassen Zware Beats’. Het Rotterdamse grime-collectief liet het publiek hierop kennis maken met toenmalig opkomende talenten als Zwart Licht, Boef & de Gelogeerde Aap en Skinto. In de afgelopen jaren maakte het genre een enorme ontwikkeling door, waarbij vooral het mainstream publiek werd bereikt via dubstep-invloeden in de popmuziek.

Nadat NoizBoiz eind 2013 een platencontract tekenden bij Nouveau Riche Music, verschenen singles, remixes en mixtapes. Ondertussen zit de groep niet stil en verschijnt vier jaar na dato de opvolger op ‘Zware Bassen Zware Beats’.

De nieuwe mixtape bevat ruim 60 minuten aan exclusieve tracks. Hierin vormen NoizBoiz zelf de rode draad, maar wordt samengewerkt met jong talent als Maximilli, Makkie en Ronnie Flex en oude bekenden als Cooligan, Akwasi en Leeroy (Zwart Licht). Daarnaast laten nieuwkomers als Caza, Larson Jackum en Oowtje horen wat ze in huis hebben.

NoizBoiz’ producer Mucky is hofleverancier wat zware beats betreft, maar ook collega’s Hayzee, Boaz van de Beatz, Tom Maas, Curifex, Craz-E, RNF en JLSXND7RS dragen hun steentje bij aan de twintig tracks tellende mixtape die vakkundig aan elkaar wordt gepraat door Don de Baron.

‘NoizBoiz presenteert: Zware Bassen Zware Beats II’ is vanaf vandaag gratis te downloaden via Soundcloud.com/NoizBoiz. Een selectie van de nummers is los verkrijgbaar via Beatport, Spotify en iTunes.

Directe link Soundcloud: https://soundcloud.com/noizboiz/zbzb2/
Directe link iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/zware-bassen-zware-beats-2/id881869892

Tracklist ‘ZBZB2’:
1. Intro [Geen Misverstand 2014]
2. NoizBoiz – WOW! ft. Ronnie Flex
3. NoizBoiz – Overload ft. Akwasi & Leeroy
4. NoizBoiz – Nog Steeds ft. Cooligan
5. NoizBoiz – Always On
6. Ronnie Flex – Iedereen Weet ft. XL & Skinto (prod. Boaz v/d Beatz)
7. NoizBoiz – Bier Drinken 2014 ft. Maxi Milli
8. Craz-E – Never
9. Larson Jackum – Skank
10. Skinto – F.Y.P.M. (prod. Hayzee)
11. NoizBoiz – Nieuw! (prod. Hayzee)
12. NoizBoiz – Professional (Mucky vs Curifex)
13. NoizBoiz – Dansi Poku ft. Makkie
14. Oowtje – Op pad ft. Tom Maas
15. Caza – Boom! (prod. RNF)
16. JLSXND7RS – Green Forest Remix
17. Mucky – Dozer instrumental
18. Hayzee – Line 2
19. NoizBoiz – Hou Me Niet Tegen ft. Skinto & Leo v/d Flows
20. Mucky – Kingston

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter