Nieuw werk van Stepherd en Boaz vd Beatz   
17-09-2013
stepherd-gat-in-de-vloer

Vandaag verschijnt ‘Gat in de vloer’ van Stepherd en Skinto. Het nummer is te downloaden via iTunes en de bijbehorende videoclip is vanaf vandaag te bekijken op het YouTube kanaal van Nouveau Riche Music.

De Amsterdamse rapper Stepherd maakt sinds jaar en dag onderdeel uit van Nouveau Riche. Hij was onder andere te horen op het compilatie album ´Alziend Oor´ en er verschenen online enkele nummers en videoclips van hem. Samen met producer Boaz van de Beatz werkt Stepherd aan nieuw repertoire.

Het nummer ´Gat in de vloer´ is de eerste release in een reeks nieuwe nummers van Stepherd en Boaz. Stepherd´s jeugdvriend –en collega artiest Skinto voorziet de track met zijn aanstekelijke refrein van een exotisch tintje. Clipmaker Ciro Timmers zorgde voor een passende videoclip.

Stepherd verklapte aan State Magazine dat hij vrijdag 15 november een showcase met nieuw werk zal verzorgen tijdens Nouveau Riche Music’s labelnight op Buma Rotterdam Beats. Kaarten hiervoor zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.beats.nl

‘Gat in de vloer’ is vanaf nu verkrijgbaar via iTunes en Spotify. De videoclip is te bekijken via YouTube.com/NouveauRicheMusic

Directe link iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/gat-in-vloer-feat.-skinto/id708388937
Directe link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=4nwWhEcjfM0

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter