Ne-Yo in Ahoy   
30-11-2010
neyo

Na drie uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall heeft R&B held Ne-Yo besloten het groter aan te pakken. Hij komt op zaterdag 5 maart 2011 naar sportpaleis Ahoy te Rotterdam om zijn bekende en nieuwe hits ten gehore te brengen. De voorverkoop zal van start gaan op 4 december 2010.

Ne-Yo is een Grammy award winner, zanger, schrijver, componist en producer. Hij is één van de meest getalenteerde muzikanten en heeft in minder dan vijf jaar drie nummer één albums uitgebracht en meer dan tien miljoen exemplaren verkocht. Hij heeft met de grootste artiesten samengewerkt variërend van Micheal Jackson tot Tim McGraw. Naast muzikant houdt supertalent Ne-Yo zich ook bezig met acteren en is hier voor een korte periode mee bezig geweest, maar hij is nu terug met zijn vierde album ‘Libra Scale’.

R&B zanger Ne-Yo heeft op 22 november 2010 zijn vierde album ‘Libra Scale’ uitgebracht. Hij heeft drie singles uitgebracht van dit album: Beautiful Monster, Champagne Life en One in a Million. Deze singles staan momenteel hoog in de charts. ‘Libra Scale’ gaat over een keuze die Ne-Yo zou moeten maken. Kiest hij voor de liefde van zijn leven of kiest hij voor zijn eigen leven? Dit dilemma omschrijft het album ‘Libra Scale’.

Over Ne-Yo

Ne-Yo, wiens echte naam Shaffer CHIMERE Smith, werd geboren op 18 oktober 1979 in Camden in Arkansas (VS). Hij schreef zijn eerste zeer vroege teksten, in het begin van 2000. Mary J Blige, Faith Evans en anderen kozen voor zijn teksten voor een aantal van hun nummers en langzaam werd Ne-Yo een ‘naam’ in het midden van de Amerikaanse R’nB. In 2006 bracht hij zijn eerste album uit “In My Own Words” die de top bereikte van de Billboard 200 in de eerste week van verkoop. Ne-Yo, heeft in aanvulling op zijn albums, geschreven voor Beyonce, Rihanna, Craig David, Usher, enz. de lijst is lang en Ne-Yo geeft de indruk van nooit in staat zijn om te stoppen. In 2007 bracht hij het album ‘Because Of You ” uit en in 2008 ” Year Of The Gentleman “, beide albums stegen in de hitlijsten en hiermee toonde hij zijn talent als singer songwriter met maar liefst 3 singles ‘Hate that I love you’, ‘Closer’ en ‘Miss Independent’. In 2009 bracht hij twee singles uit ‘Knock you down’ en ‘Mad’ die beide hoog op hitlijsten hebben gestaan. Na een korte break in de muziek is Ne-Yo in 2009 vooral druk bezig geweest met acteerwerk en hij heeft meegespeeld in verschillende films.

Ne-Yo zal op zaterdag 5 maart een optreden geven in Ahoy te Rotterdam. De voorverkoop van dit concert zal van start gaan op zaterdag 4 december om 10.00! Tickets zijn te koop bij ticketservice en andere bekende verkoopadressen. 

Meer informatie:

05-03-2011

Ahoy Rotterdam

Deuren open: 18:30

Aanvang: 20:00

Adres: Ahoy-weg 10. 3084 BA Rotterdam


Zie ook:

www.1stpriority.nl

www.ahoy.nl

www.neyothegentleman.com

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter