Muziek Brainpower in Amerikaanse film   
24-08-2012
brainpower

De Nederlandse rapper Brainpower heeft een nieuw Engelstalig liedje in de Amerikaanse film ‘Thunderstruck’.”Dit is de eerste plaatsing die ik voor Brainpower gemaakt heb en ik verheug me erop om meer samen te werken in de toekomst”, aldus Art Ford van Ford Music Services, film en televisie muziek consultant in Los Angeles.

Art Ford is een veteraan in Hollywood en is betrokken geweest bij soundtracks voor tientallen films waaronder ‘The Bodyguard’, ‘The Matrix’ & ‘Men In Black’. Verder vertegenwoordigt hij onder meer werk van Aerosmith, James Brown, Frank Sinatra en Snoop Dogg.

De Warner Brothers film ‘Thunderstruck’ verschijnt 24 augustus in Amerika, met in de hoofdrol topbasketbalspeler Kevin Durant die zijn talenten verwisselt met een tienerfan. In de film zijn ook acteur James Belushi en basketballegendes Shaquille O’Neal en Charles Barkley te zien.

Brainpower (bekend van hits als Dansplaat en Non Stop) was eerder al te horen en te zien in de Nederlandse films ‘Afblijven’ en ‘Body Language’.

Binnenkort verschijnt zijn nieuwe Nederlandstalige single ‘Hing, Hing, Hing’, die gepaard zal gaan met een animatie clip.  Het liedje ‘Victory’ in ‘Thunderstruck’ is geschreven en geproduceerd door Brainpower en Tjeerd Oosterhuis.

Thunderstruck trailer: http://youtu.be/qcVc87YerUo

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter