Mr Probz’ Get my props   
03-05-2010
Probz

Mr Probz biedt vanaf vandaag zijn straatsingle ‘Get my props’ gratis ter download aan. Daarbij trakteert hij zijn fans ook direct op een bijbehorende videoclip. Het nummer is een voorproefje op Probz’ single ‘Who are you’ afkomstig van ”The Treatment” EP. ‘Get my props’ is vanaf vandaag gratis te downloaden op Nederlands best bezochte hiphopblog Puna.nl. De videoclip beleeft zijn primeur op de website van 101 Barz.

Mr Probz is een rapper, zanger, songwriter en producer afkomstig uit Zoetermeer / Den Haag. Het multi-talent heeft op jonge leeftijd een indrukwekkend CV opgebouwd dankzij samenwerkingen met zowel Nederlandse artiesten als Winne, Jiggy Dje, Uniq en Kempi als Amerikaanse zwaargewichten als Joe Budden, Alchemist, Scott Storch, Raekwon (Wu Tang Clan) en Royce da 5’9.

Het nummer ‘Get my props’ is het tweede nummer afkomstig van de nog te verschijnen EP ‘The Treatment’. De productie is afkomstig uit handen van de Canadese producer Vokab (bekend van hits van o.a. Kool G Rap, Joell Ortiz, Infamous Mobb en Elzhi). De scratches in het refrein op de track zijn verzorgd door DJ Chief.

De bijbehorende videoclip is gemaakt door de spraakmakende regisseur Teemong en zal vanaf vandaag te zien zijn op BNN’s online hiphopplatform 101 Barz. De EP zal worden uitgebracht door Probz’ eigen platenlabel Traumashop in samenwerking met 1st Priority Entertainment.

Over Mr Probz
Mr. Probz (rapper/zanger/songwriter/producer) is geboren en getogen in Nederland en heeft al samengewerkt met artiesten als: Alchemist, Joe Budden, Joell Ortiz, Scott Storch, Yukmouth, Grafh, Raekwon, Royce da 5’9, Focus (Aftermath) and Giorgio Tuinfort (Konvict Music) om er een aantal te noemen.

Bekend en gewaardeerd om zijn kunnen om elke productie tot een pakkend of aangrijpend nummer te transformeren, heeft Probz veel bereikt voor een artiest wiens debuut album nog zal moeten verschijnen. Zijn muziek genereert miljoenen views op websites als YouTube middels verschillende projecten waarvan hij deel uitmaakt. Daarnaast wordt zijn carrière niet alleen in heel Europa, maar ook in de Verenigde Staten en Canada, nauwlettend in de gaten gehouden

Dankzij zijn kenmerkende stemgeluid is Mr Probz één van de meest belovende, unieke acts in Europa met een internationale uitstraling.

Mr Probz straatsingle ‘Get my props’ is vanaf vandaag gratis te downloaden op hiphopblog Puna.nl. De bijbehorende videoclip is te zien op BNN’s 101 Barz en Mr Probz’ YouTube kanaal www.youtube.com/mrprobz

Zie ook:
http://www.myspace.com/mrprobz
http://www.twitter.com/mrprobz

http://www.youtube.com/mrprobz

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter