Mr. Polska maakt Totally Summer Anthem 2013   
15-05-2013
mr-polska-hausa-wausa

Vandaag maken platenmaatschappij Nouveau Riche Music en reisorganisatie GOGO bekend dat Mr. Polska het nieuwe ‘Totally Summer Anthem’ heeft gemaakt. De single ‘Vlammen’ en de bijbehorende videoclip worden op 27 mei gepresenteerd tijdens een exclusieve avond in Bitterzoet, Amsterdam.

Elk jaar tourt GOGO langs de heetste badplaatsen om op locatie de ‘Totally Summer’ evenementen te organiseren. Wekelijks zijn er feesten in de populairste bestemmingen van Spanje, Griekenland, Bulgarije, Portugal en Turkije. Bij deze feesten hoort een zomerhit: de ‘Totally Summer anthem’. Dit jaar is dat Mr. Polska’s nieuwe single ‘Vlammen’.

De afgelopen zomers domineerde Mr. Polska het live-circuit met zijn hits ‘Vinger op de klitter’ (2011) en ‘Krokobil’ (2012). Het opzwepende ‘Vlammen’ is geproduceerd door Mr. Polska’s vaste sparringpartner Boaz van de Beatz en borduurt verder op de sound die het duo met hun vorige hit ‘Hausa Wausa’ inzette. Boaz omschrijft het treffend als “gore eurohouse zomerbubbeling in een eigentijds, melodieus jasje”.

Oxford House heeft het nummer van een knotsgekke videoclip voorzien welke op 27 mei gepresenteerd zal worden tijdens een exclusieve avond in club Bitterzoet te Amsterdam.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter