Mr. Polska kondigt nieuw album aan   
24-04-2014
artwork 1800 libi

Vandaag verschijnt de videoclip bij ´De Libi´, de single van Mr. Polska. Het is de eerste single van Mr. Polska´s nieuwe, na de zomer te verschijnen, album. De single is reeds vooruit te bestellen op iTunes en vanaf 25 april overal verkrijgbaar. De clip bij ´De Libi´ is vanaf vandaag te zien op het YouTube kanaal van Nouveau Riche Music.

Twee jaar na de release van zijn album ‘Waardevolle gezelligheid’, kondigt Mr. Polska de opvolger aan. Platenmaatschappij Nouveau Riche Music brengt het album in september uit. ‘De Libi’, de eerste single van het album, verschijnt 25 april en de bijbehorende videoclip is vanaf vandaag te zien.

Dinsdag 15 april had 3FM de radioprimeur van ‘De Libi’. De single heeft een andere sound dan de kenmerkende snoeiharde producties die producer Boaz van de Beatz eerder leverde aan Mr. Polska. Mr. Polska vertelde in de uitzending van 3VOOR12 Radio dat de nieuwe sound niet uit de lucht is komen vallen.

“Boaz en ik wilden de mensen verrassen. We zijn de game ooit ingestrompeld met een bepaalde sound die ons heel veel heeft opgeleverd, maar die stuiterballensound raakte op een gegeven moment populair. Daarna lukte het ons niet meer om zulke muziek te maken. Dus we zijn gaan kloten met de muziek, ik ging soms huilend in de auto naar huis omdat het maar niet lukte. Uiteindelijk zijn we eruit gekomen. We zochten iets dat dezelfde energie had, maar toch rustig was.”, aldus Mr. Polska.

‘De Libi’ is geproduceerd door Boaz van de Beatz en Rät N FrikK, wie zich hebben laten inspireren door de Britse garage sound. In de single vertelt Mr. Polska na een roerige periode weer met twee benen op de grond te staan. Filmmaker David-jan Bronsgeest heeft deze sfeer te weten visualiseren in de bijbehorende videoclip.

Mr. Polska was deze week te gast bij o.a. 3FM, XITE, SLAM!FM en FunX. Zondag 20 april speelde hij naast ´De Libi´ voor het eerst nieuw materiaal live tijdens Paaspop. ‘De Libi’ is deze week 3VOOR12’s ´Single van de week´ op 3FM en XITE´s ´Kickstart´ videoclip.

´De Libi´ van Mr. Polska is vanaf maandag verkrijgbaar via iTunes. De videoclip is vanaf vandaag te zien via YouTube.com/NouveauRicheMusic

Directe link videoclip: http://youtu.be/Tx-mL2h5JfQ
Directe link iTunes: http://bit.ly/iTunesdeLibi

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter