Mr.Polska trapt de zomer af met ‘Vlammen’   
27-05-2013
VLAMMENLOWRES

Vandaag verschijnt ‘Vlammen’, de nieuwe single van Mr. Polska. ‘Vlammen’ is de nieuwe ‘Totally Summer Anthem’ en werd vanavond in een bomvolle club Bitterzoet gepresenteerd. De bijbehorende videoclip is vanaf nu te zien op het YouTube kanaal van Nouveau Riche Music.

Onlangs maakten platenmaatschappij Nouveau Riche Music en GOGO bekend dat Mr Polska het nieuwe ‘Totally Summer anthem’ heeft gemaakt. Elk jaar tourt GOGO langs de heetste badplaatsen om op locatie de ‘Totally Summer’ evenementen te organiseren. Wekelijks zijn er feesten in de populairste bestemmingen van Spanje, Griekenland, Bulgarije, Portugal en Turkije. Bij deze feesten hoort een zomerhit: de ‘Totally Summer anthem’. Dit jaar heeft GOGO Mr. Polska gevraagd de anthem te verzorgen, wat resulteerde in de single ‘Vlammen’.


De afgelopen zomers domineerde Mr. Polska de discotheken met zijn hits ‘Vinger op de klitter’ en ‘Krokobil’. Het opzwepende ‘Vlammen’ is geproduceerd door Mr. Polska’s vaste sparringpartner Boaz van de Beatz en borduurt verder op de sound die het duo met hun vorige hit ‘Hausa Wausa’ inzette. Boaz omschrijft het treffend als “gore eurohouse zomerbubbeling in een eigentijds, melodieus jasje”.
Mr. Polska voegt hieraan toe: “Ik sleur de mensen door deze schrale Nederlandse zomer heen”.

Oxford House heeft het nummer van een knotsgekke videoclip voorzien waar hét Nouveau Riche zomergevoel vanaf spat. Die clip is vanaf nu te zien is op het YouTube kanaal van Nouveau Riche Music.

‘Vlammen’ is vanaf nu digitaal verkrijgbaar via iTunes en de bijbehorende videoclip is te zien via het YouTube kanaal van Nouveau Riche Music.

Directe link iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/vlammen-totally-summer-anthem/id652758247
Directe link Youtube: http://youtu.be/4gBumhynzRs

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter