Matarr vertelt De Gang van Zaken   
24-02-2012
Matarr - DGVZ Cover

Vandaag verschijnt ‘De Gang Van Zaken’, de nieuwe EP van Matarr. Het solodebuut van Matarr wordt uitgebracht door ZJ Records in samenwerking met hiphopblog PUNA.NL en gratis ter download aangeboden.

Matarr (1989) staat bekend als straatpoëet en vertelt op ‘De Gang Van Zaken’ de ervaringen van een opgroeiende man wiens leven niet altijd van een leien dakje ging.

Met rap als vertelvorm leidt Matarr de luisteraar gedurende tien tracks door de straten van Delft. Hij blikt terug (‘Wist je nog’), deelt praktijksituaties (‘Masker’, ‘Ik neem je mee’) en schets zijn alledaagse belevingen (‘De gang van business’) ondersteund door boombap producties.

Samenwerkingen zijn er met o.a. labelgenoot Bollebof en undergroundbelofte Para Mocro. Laatstgenoemde is te horen op de promosingle ‘Onderweg’, waarvan de videoclip binnen een maand reeds 300.000 keer bekeken is via YouTube.

Met de release van de EP en alle bijbehorende beeldspraak sluit Matarr een hoofdstuk uit zijn leven af en staat hij aan wieg van een nieuwe fase.

Matarr’s EP ‘De Gang Van Zaken’ is vanaf vandaag gratis te downloaden op www.puna.nl

Meer informatie: www.puna.nl – www.zjrecords.nl – www.twitter.com/matarr

________________________________________________________________________________

Tracklist Matarr ‘De Gang Van Zaken’
1. Wist je nog
2. Klik klak music
3. Masker (ft. Bollebof)
4. Mambo 015
5. Da Kennie
6. Hoge bergen, diepe dalen
7. Kan er niet aan denken
8. Onderweg (ft. Para Mocro)
9. De gang van business (ft. Murphy)
10. Op zoek naar de money

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter