Kleine Viezerik rockt!   
28-03-2011
kvpleasure

Het is erg snel gegaan met Kleine Viezerik. In oktober 2010 bracht Pitu Records zijn album ‘NZIEDEBOY’ uit. Gelijktijdig verscheen de hitsingle ‘Meisje Luister’, een samenwerking met Mr Probz, waardoor KV’s populariteit in een stroomversnelling raakte. De bijbehorende videoclip is nu vijf maanden later meer dan 3,5 miljoen keer bekeken. Het ene na het andere hoogtepunt volgt elkaar op in KV’s carrière. De Amsterdammer prijkt o.a. op de cover van het magazine Pleasure, schrijft een jubileumnummer voor BNN’s Spuiten & Slikken, wordt aan Willeke Alberti gekoppeld door de TROS en maakt zijn opwachting in kijkcijferkanonnen als De Wereld Draait Door, RTL Boulevard en SBS Shownieuws.

Ook live maakt KV zijn ijzersterke reputatie waar. Op Eurosonic Noorderslag laat hij een verpletterende indruk achter. Voor VPRO’s 3voor12 is hij een absolute favoriet. Zij beoordelen zijn optreden op het Groningse festival met maar liefst een 9. De ‘vermakelijke straatraps’ van Kleine Viezerik ontgaan de NRC Next-redactie ook niet, de Volkskrant-redactie is eveneens onder de indruk.

Terwijl Pitu Records de volgende single van Kleine Viezerik in de stijgers plaatst, tourt de tattooboy het land door. Ter overbrugging van de korte radiostilte heeft de rapper een videoclip laten maken bij het nummer ‘Ik Rock’. De clip bevat beelden van het geprezen optreden op Noorderslag en het nummer onderstreept waar KV op dit moment mee bezig is: zalen rocken!
De door Bart Hol geregisseerde videoclip beleefde vorige week haar primeur tijdens TMF’s Dag Top 5. Vanaf vandaag is de clip te zien op het YouTube kanaal van Pitu Records: www.youtube.com/piturecords

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter