Kid de Blits releaset videoclip Benzine   
16-01-2014
benzine cover

Vandaag verschijnt ‘Benzine’, de nieuwe videoclip van Kid de Blits. Het nummer is geproduceerd door Boaz van de Beatz. De bijbehorende videoclip is vanaf vandaag te bekijken op het YouTube kanaal van Nouveau Riche Music.

Ruim een jaar geleden maakte Nederland kennis met Kid de Blits dankzij zijn bijdrage aan Yellow Claw’s hitsingle ‘Nooit meer slapen (remix)’. Enkele maanden erna bracht hij op eigen kracht de internethit Úit de Noordzee’ uit, eveneens geproduceerd door Boaz van de Beatz.

In november werd Kid de Blits presenteerd als één van de nieuw getekende artiesten op Nouveau Riche Music. Op de meest recente labelcompilatie ‘Alziend Oor II’ is hij vertegenwoordigd met twee tracks en hij wist het publiek van het Buma R’dam Beats festival (Nouveau Riche Labelnight) moeiteloos om zijn vinger te winden.

Dit doet Kid de Blits met een bijzondere combinatie van happy hardcore beats, uit-de-maat raps vol bizarre metaforen (“Ik ben geen pelicaan, ik ben geen egel”), een overdosis humor en de goedkeurende blik van Boaz van de Beatz.

Het nummer ‘Benzine’ is één van de eerste nummers die Kid en Boaz samen maakten. Aanvankelijk verscheen het nummer op Mr. Polska’s ‘Vlammen mixtape’, vervolgens op ‘Alziend Oor II’ en op veler verzoek heeft clipmaker Basnetron de track voorzien van beeld. De videoclip is geheel in Kid’s kenmerkende stijl vol (zelf)spot.

‘Benzine’ van Kid de Blits is verkrijgbaar via iTunes en de bijbehorende videoclip is vanaf vandaag te zien via YouTube.com/NouveauRicheMusic.

Directe link iTunes: http://bit.ly/1hqAwnq
Directe link YouTube: http://youtu.be/-av3uZnFR3E

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter