Kid de Blits brengt happy hardcore single Brief uit   
14-02-2014
Kid de Blits - Brief cover

Vandaag verschijnt ‘Brief’, de nieuwe single van Kid de Blits. Het nummer is geproduceerd door Boaz van de Beatz. De bijbehorende videoclip is vanaf vandaag te bekijken op het YouTube kanaal van Nouveau Riche Music.

Nadat Kid de Blits enkele clips uitbracht, een clubhit scoorde met Yellow Claw en werd gepresenteerd als nieuwste aanwinst van Nouveau Riche Music, brengt de Schiedammer zijn eerste single ‘Brief’ uit. De protegé van producer Boaz van de Beatz introduceert zichzelf met een opmerkelijke combinatie van happy hardcore, uit-de-maat raps en een gezonde dosis humor. Het levert een aanstekelijk vrolijke, springerige single op met een pakkend refrein.

Op ´Brief´ vertelt Kid de Blits het verhaal van een onbereikbare liefde. Hij blijkt zich hiervoor te hebben laten inspireren door actrice en DJ Fajah Lourens.

“Ik ben tot over mijn oren verliefd op Fajah Lourens. Ik zat weer eens aan haar te denken en toen vloog ‘Brief’ uit mijn pen.”, aldus Kid de Blits.

Clipmaker Basnetron heeft ‘Brief’ voorzien van bijpassende beelden.

‘Brief’ van Kid de Blits is verkrijgbaar via iTunes en de bijbehorende videoclip is vanaf vandaag te zien via YouTube.com/NouveauRicheMusic.

Directe link iTunes: http://bit.ly/1jprt9X
Directe link YouTube: http://youtu.be/xCqOKhr7ndc
Directe link Spotify: http://open.spotify.com/album/1b6eYwbiLzhA0L6lIf6FAb

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter