Jebroer en I Am Aisha zorgen voor herrie   
27-04-2012
Cover singel Herrie in me oor

Vandaag verschijnt ‘Herrie in me oor’, de eerste single van de nieuwe EP van Nouveau Riche rapper Jebroer. Het nummer wordt gefeatured door zangeres I Am Aisha en is geproduceerd door Boaz v/d Beatz. De bijbehorende videoclip is vanaf vandaag te zien via het YouTube kanaal van Nouveau Riche.

Momenteel tourt Jebroer met zijn labelgenoot Mr. Polska langs uitverkochte zalen door heel Nederland. De spreekwoordelijke schade die zij aanrichten met behulp van producties van Boaz v/d Beatz is tekenend voor de opmars van Nouveau Riche.

Jebroer’s single ’Herrie in me oor’ klinkt als wat de titel doet vermoeden: harde kicks, diepe bassen en springerige synths. In combinatie met de nonchalante raps van Jebroer, legt zangeres I Am Aisha uit hoe het leven van deze feestgangers er elk weekend uit ziet.

Het nummer is afkomstig van Jebroer’s EP ‘Jong, Blank, Knap & I Don’t Give A Fuck’ die later dit jaar zal verschijnen. Regisseur Tim Swager verzorgde de videoclip bij het nummer.


Over Jebroer
De Nouveau Riche rapper Jebroer (maar niet “Je Broer”) maakte naam & faam met zijn clip “Btje Vliegen Tog”. De white-boy-wasted van het NRM-label gunt de kijker hierin een blik in zijn verrotte leven in geboortestad Leiden. Dat leven in die stad hebben hem hebben gevormd tot wie hij nu is: Een stoere man met een sterke persoonlijkheid en een groot hart. Ongevoelig voor kritiek focust Jebroer op zijn eigen koers, waarin eerlijkheid en broederschap heilig zijn verklaard.

Na diverse omzwervingen heeft Jebroer in producer Boaz v/d Beatz de juiste man gevonden die het gefreakte leven kan vertalen naar passende muziek. “Btje Vliegen Tog”, “Aso” en “Vriendje” zijn daar de voorbeelden van. “Vriendje” is inmiddels uitgegroeid tot het volkslied van menig tienermeisje. Het is slechts een voorbode van wat komen gaat: Het geluid van Jebroer strekt verder en het verhaal gaat dieper. In 2012 zal Jebroer uitgebreid releasen op het Nouveau Riche Music label.


De bijbehorende videoclip is te bekijken via het YouTube kanaal van Nouveau Riche. www.youtube.com/nouveaurichemusic

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter