Jebroer doet zijn best op Omlaag   
27-09-2013
omlaag

Vandaag verschijnt ‘Omlaag’, de nieuwe single van Jebroer. De single is geproduceerd door Boaz van de Beatz en is afkomstig van zijn op 3 oktober te verschijnen ‘Broederschap EP’. De bijbehorende videoclip is vanaf vandaag te zien op het YouTube kanaal van Nouveau Riche Music.

“Dit is de eerste keer dat we een rustige single releasen op Nouveau Riche Music” stelt Jebroer trots. Het klopt. ‘Omlaag’ is geen snoeiharde met overstuurde synth’s doorspekte clubtrack die producer Boaz van de Beatz’ stijl zo kenmerkt. De productie doet denken aan een mellow hiphop track met een subtiel reggae-tintje.

Op ´Omlaag´ laat Jebroer een andere kant van zichzelf zien dan de mensen van hem gewend zijn. Hij spreekt zijn overdenkingen over zijn toekomst uit en beseft dat niets zo vergankelijk is als een carrière als populaire rapper. Voor de opnames van de bijbehorende videoclip reisde Jebroer met clipmakers Visionairies af naar Bulgarije. “Ik wilde bij deze track graag een heel filmische clip en draaien op bijzondere locaties. Ik zag veel natuur, symboliek en sprekende beelden voor me. Toen we de kans kregen om een paar dagen naar het buitenland te gaan, hebben we die gelijk gegrepen.”, aldus Jebroer.

‘Omlaag’ is afkomstig van de ‘Broederschap EP’ die donderdag 3 oktober verschijnt. Op de EP toont Jebroer met persoonlijke nummers een kijkje in zijn leven.

´Omlaag´ van Jebroer is vanaf vandaag verkrijgbaar via iTunes en Spotify. De bijbehorende videoclip is te bekijken via YouTube.com/Nouveaurichemusic

Directe link videoclip: http://youtu.be/Lt9BZPL8IYM
Directe link iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/omlaag-single/id708391896

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter