Jebroer beloont zijn fans met Allemaal Lichten   
07-06-2013
JEBROER - Allemaal lichten front cover 1

Vandaag verschijnt ‘Allemaal Lichten’ van Jebroer. Het nummer is te downloaden via iTunes en de bijbehorende videoclip is vanaf vandaag te bekijken op het YouTube kanaal van Nouveau Riche.

De examens zitten erop, de temperatuur stijgt en het ‘Leger van Jebroer’ staat klaar om te knallen. Terwijl Jebroer met producer Boaz van de Beatz sleutelt aan zijn debuutalbum en de laatste hand legt op een in september te verschijnen EP, voorziet de Leidenaar zijn achterban van voldoende munitie om de hele zomer zalen spreekwoordelijk af te breken. Dat doet hij met het nummer ‘Allemaal Lichten’, waarop hij over een snoeiharde doch melodieuze ravebeat vertelt hoe hij keer op keer de laatste is om de discotheek te verlaten.

“Dit nummer is niet echt een single, maar meer een keihard cadeautje voor de fans om de zomer door te stuiteren. Een soort compensatie voor stilte voor de storm, want daarna kom ik met een EP,  een nieuwe single en erna eindelijk mijn album! Orkaan Nouveau Riche is op komst, zoek dekking nu het nog kan haha!”, aldus Jebroer.

Het nummer riep bij creatief collectief Venour een concept op wat resulteerde in een indrukwekkende videoclip waarin te zien is dat het snelle leven ook zijn tol eist. De videoclip is vanaf vandaag te bekijken op het YouTube kanaal van Nouveau Riche. Het nummer is verkrijgbaar via iTunes, evenals de track ‘Auw Auw’ die Jebroer eerder bij 3FM ten gehore bracht.


‘Allemaal Lichten’ va Jebroer is vanaf vandaag te downloaden via iTunes. Bekijk de bijbehorende videoclip op het YouTube kanaal van Nouveau Riche.

Directe link iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/allemaal-lichten-single/id658237357
Directe link YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=wn40ARXhas0


  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter