I Am Legion biedt single Make Those Move gratis aan   
12-07-2013
Make Those Move Final Artwork 1500 - Artwork by Khomatech.com

Vanaf maandag 15 juli is ‘Make Those move’, de nieuwe single van I Am Legion verkrijgbaar via o.a. iTunes, Beatport en Spotify. Daarnaast is de single gratis te downloaden via de I Am Legion Facebook pagina. Het is de eerste single van het dit najaar te verschijnen album ‘I Am Legion’. De groep I Am Legion wordt gevormd door producerscollectief Noisia en de Britse hiphopact Foreign Beggars.

Eerdere samenwerkingen tussen de Groningse producers Noisia en de MC’s Foreign Beggars uit Londen beviel zo goed dat het plan ontstond om een gezamenlijk album te maken. De single ‘Contact’ uit 2009 groeide uit tot een hit, werd meer dan 8,5 miljoen keer bekeken op YouTube en smaakte naar meer. Bijna vier jaar later is het elektronische hiphop album ‘I Am Legion’ van de gelijknamige groep klaar om wereldwijd te worden uitgebracht op 2 september 2013. Dit gebeurt onder meer via Noisia’s eigen label Division Recordings, Foreign Beggars’ nieuwe label ‘Par Excellence’ en OWSLA, het label van de wereldberoemde producer Skrillex (in de Verenigde Staten).

Voor het zover is, verschijnt eerst de single ‘Make Those Move’ die al enkele weken te beluisteren is via de SoundCloud van Noisia. Inmiddels is het nummer online al meer dan 300.000 keer beluisterd. Het nummer beleefde op 12 juni haar radioprimeur op BBC 1Xtra en is sindsdien al regelmatig te horen op BBC Radio 1, maar ook op 3FM in Nederland.

‘Make Those Move’ is een bijzonder harde track vergeleken bij het verder experimenteel en origineel geproduceerde album. Het nummer doet dreigend aan en voldoet ongetwijfeld aan de verwachtingen van de fans die hopen op een goede binnenkomer van I Am Legion.

Vanaf maandag 15 juli is ‘Make Those Move’ van I Am Legion gratis te downloaden via de Facebook pagina van I Am Legion en verkrijgbaar via o.a. iTunes, Spotify en Beatport. Het album ‘I Am Legion’ verschijnt op 2 september, gevolgd door een uitgebreide Europese tour.

Bekijk voor meer informatie en download: http://iamlegion.co.uk

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter