Freddy43 maakt videoclip met beeldmateriaal RTV-Utrecht   
17-04-2012
insluiperboekje-nieuws

De Utrechtse producer Freddy43 van de groep OJAJOH?! heeft een videoclip gemaakt bij het nummer ‘Insluiper’, afkomstig van het album ‘Format MC:’ dat eind 2010 uitgebracht werd.


‘Insluiper’ bevat verknipte audiofragmenten van een RTV-Utrecht uitzending over een insluiper. De videoclip is een combinatie van eigen geschoten beeld en RTV-Utrecht beeldmateriaal afkomstig van onder andere YouTube.

Het nummer is gratis te downloaden via de website www.freddy43.info, waar ook de bijbehorende videoclip te bekijken is. Daarnaast is er een klein, 26 pagina’s tellend, boekje te bestellen met meer informatie omtrent de ‘insluiper’. Dit boekje is te koop in combinatie met het album ‘Format MC:’ op www.ojajoh.com.

Freddy43 is een Utrechtse producer van hiphop/elektronische muziek en oprichter van de groep OJAJOH?!. Naast het maken van uiteenlopende stijlen beats en het aansluiten van rappers op de computer, houdt hij zich ook bezig met het maken van video en videoclips. Met de groep OJAJOH?! nam Freddy43 deel aan het project ‘Homegrown’ van Muziek Centrum Nederland en trad hij op tijdens o.a. Noorderslag en Buma R’dam Beats.

Het ‘Insluiper’ boekje en het album ‘Format MC:’ zijn verkrijgbaar via www.ojajoh.com. De bijbehorende track en videoclip zijn te downloaden via www.freddy43.info

Video: http://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=Hp3KvNO66pM
Download: http://www.freddy43.info/media/10-OJAJOH-Insluiper.zip
Meer info: www.freddy43.info en www.ojajoh.com


  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter