Flexclusive’s single Shake it   
21-01-2011
Flexclusive-Hungry_640x360

Flexclusive brengt vandaag zijn single ´Shake It´ uit. Deze track is afkomstig van zijn eerder verschenen EP ´Before The Beginning´. Het nummer is vanaf vandaag verkrijgbaar via iTunes en de bijbehorende clip is te zien op het YouTube kanaal van Flexclusive Music.

Op Flexclusive’s eerder verschenen EP ‘Before the Beginning’ staat het nummer ‘Shake it’, waarop de uit Ghana afkomstige hiphopartiest samenwerkt met zanger Friction. De meeslepende productie van Brownie Dutch, het pakkende refrein van Friction en de raps van Flexclusive zorgen ervoor dat je je op een spetterend feest met mooie vrouwen en goede muziek waant.

Dat is niet geheel onlogisch; de videoclip van de single is opgenomen in de luxe Supperclub te Amsterdam en gemaakt door Syndrom Productions (bekend van werk voor o..a. Gerard Joling, Keizer). Zij zorgden voor de ideale feestsetting, die duidelijk terug te zien is in de videoclip.

Over Flexclusive
Flexclusive (geboren als Felix O. Ankrah) is een Engelstalige Hiphop artiest. Geïnspireerd door zijn Afrikaanse achtergrond en levenservaring, weet hij het publiek keer op keer te raken met zijn doordachte teksten. Geboren en deels opgegroeid in West-Afrika (Ghana) is hij op 10 jarige leeftijd met zijn ouders in Nederland komen wonen (Amsterdam). Enkele jaren later verhuisden ze naar Almere.

Geïnspireerd door artiesten als Nas, Notorious B.I.G, Tupac, Lucky Dube, Bob Marley begon Flexclusive met muziek te experimenteren op 13 jarige leeftijd door de songteksten van zijn favoriete artiesten op te schrijven en uit zijn hoofd te leren. Op 16 jarige leeftijd vormde hij samen met 3 vrienden een rapgroep. Samen hebben ze een aantal liedjes opgenomen en op zeer uiteenlopende locaties opgetreden.
In 2004 werden zij gevraagd om een track te maken voor een compilatie CD genaamd “The Best Of A” waarop verschillende artiesten uit Almere te horen zijn. In 2005 ging Flexclusive solo door het vertrouwen die hij in zijn muziek had. Hij vond dat hij genoeg ervaring had om zijn eigen pad te volgen. Na 2 mixtapes te hebben uitgebracht in 2006 en 2007 lanceerde hij in 2008 zijn eerste solo EP met de naam “Home Is Where The Heart Is”.

Onlangs is de tweede EP genaamd “Before The Beginning” uitgebracht, wat momenteel verkrijgbaar is op iTunes: ‘De Ep is zo genoemd, omdat het voor mijn gevoel tijd is dat ik mijn muziek ten gehore moet brengen aan het brede publiek.’ aldus Flexclusive.

Flexclusive’s nieuwe single ´Shake It´ is vanaf vandaag verkrijgbaar via de downloadshop van iTunes. De bijbehorende clip is te zien op www.flexclusivemusic.com.

Zie ook:

http://itunes.apple.com/nl/album/shake-it-feat-friction-single/id413138774

http://www.flexclusivemusic.com

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter