Firewoodz feat. Phatt releasen Lady let’s go   
09-05-2012
Artwork single

Vandaag verschijnt ‘Lady Let’s Go’, de nieuwe single van Firewoodz. Op het nummer wordt het duo ondersteund door zanger Phatt. De bijbehorende videoclip is te zien via de website van radiozender FunX.

De uit Nijmegen afkomstige groep Firewoodz timmert al jaren aan de weg met het maken van pakkende Engelstalige hiphop –en r&b nummers. Het duo, bestaande uit Smooth en Trippple B, is internationaal georiënteerd en trad op met Amerikaanse artiesten als Ne-Yo, T-Pain en Mario Winans.
Op hun nieuwe single ‘Lady Let’s Go’ werken Firewoodz samen met zanger Phatt. Laatstgenoemde scoorde vorig jaar een hit met het dancenummer ‘Looking for love’. ‘Lady Let’s Go’ is geproduceerd door Fabian Lieuw-a-Soe en Baba Omar.

Over Firewoodz
In 2006 vormden Manucho Gaca (Trippple B) en Abdul R. Barry (Smooth) de urbanpop groep Firewoodz. Ze brachten datzelfde jaar hun eerste mixtape ‘Oki Doki’ uit, waarvan de single ‘024’ uitgroeide tot een straathit en werd opgepikt door diverse online magazines en muziekzender TMF. In 2007 volgden releases van nummers als ‘General pardon’, ‘Surprise’ en ‘Down below’.
De daaropvolgende jaren heeft Firewoodz gewerkt aan nieuw repertoire in binnen –en buitenland met producers als OJB Jezreel (2face), Idibia, SuperStar O, DrummaBox, VybeBeatz. Verder hebben Trippple B en Smooth in Europa opgetreden met Amerikaanse artiesten als Ne-Yo en T-Pain en gewerkt met Afrikaanse artiesten als Wizboy, Flavor en 4Real. In samenwerking met producer Baba Omar van fairtone Entertainment werkt de groep momenteel aan hun debuutalbum.


Firewoodz’ single ‘Lady Let’s Go’ is nu verkrijgbaar via iTunes. De bijbehorende videoclip is te bekijken via de website van FunX.

Directe link clip: http://youtu.be/xATADFP__fw
Directe link iTunes: http://itunes.apple.com/de/album/lady-lets-go-feat.-phatt-single/id523114506

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter