EP Kleine Viezerik   
15-10-2010
Kleine Viezerik - EP

Kleine Viezerik brengt voorafgaand aan de single Meisje Luister en het album NZIEDEBOY een EP uit. Deze EP bevat bekende nummers die de collectie van ware fans compleet maakt. Dit mini album is nu te koop in de downloadshop van Radio 538.

Na het scoren van duizenden views op TMF en YouTube met de clips bij de nummers Buit, Tattooboyz en Hheey zijn deze tracks nu ook te downloaden. De nummers zijn o.a. afkomstig van mixtapes en zijn nooit eerder officieel uitgebracht. Het vierde nummer op deze bundel, Geen besef, is recent vrijgegeven naar aanleiding van een actie op Twitter. Tattooboy Kleine Viezerik zit niet stil en zal zijn fans blijven verassen, zo ook met de release van deze EP.

Dit mini album warmt de luisteraars op voor het album dat 22 oktober zal worden uitgebracht en is een
must voor de fans van het eerste uur. Download Kleine Viezerik’s EP nu via o.a. de downloadshop
van Radio 538.

Over Kleine Viezerik
Kleine Viezerik heeft het afgelopen jaar een grote buzz weten op te bouwen binnen de vaderlandse hiphopscene. Zo leverde een studiosessie bij het BNN platform 101Barz hem niet alleen een nieuwe fanbase, maar ook aandacht van platenmaatschappijen uit. Daarnaast leverde hij bijdrages aan releases van o.a. Dio (‘Cool remix’), The Opposites (‘Duif op de dam’), Winne (‘So so lobi’) en Sir OJ (‘Moordenaar’)

Ook mocht hij voor een nieuwe, nog te verschijnen campagne van Nike de commercialmuziek verzorgen en tourde hij de afgelopen maanden langs uitverkochte popzalen met de Bang Bros (Hef en Önder) via boekingskantoor Missin’Link. Met name 3voor12 roemt KV om zijn energieke performance en ook MTNL liet middels een mini-docu zien onder de indruk te zijn van deze rasentertainer. Zelfs 3fm dj Giel Beelen noemde hem ‘het complete plaatje’ nadat hij tijdens een studiobezoek de volledige uitzending dirigeerde met grappen, freestyles en anekdotes.

Ondertussen bracht Pitu Records de ‘Mooikwaaiboy’ mixtape uit en verschenen er videoclips van de nummers ‘Buit’ en ‘Heey’. De videoclips hebben beide airplay (reguliere lijst) op TMF gekregen. De hype rondom KV is nog altijd aanwezig en zal de komende maanden alleen maar groeien, mede dankzij boekingen op festivals als Mystery Land, Solar en Appelsap Oosterpark. Op 22 oktober verschijnt het debuutalbum ‘NZIEDEBOY’ van Kleine Viezerik. In samenwerking met kledingmerk Pimpalicious zal een bijbehorende t-shirt lijn op de markt worden gebracht.

Kleine Viezerik’s EP is vanaf nu te downloaden in de downloadshop van 538 en op www.piturecords.com
Directe link: http://www.radio538.nl/web/show/id=876139/bundleid=484814

Bekijk voor meer informatie:
www.piturecords.com – www.twitter.com/kleinevmusic – www.coasttocoast.nl – www.gaetan.nu

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter