ENCORE viert carnaval op eigen wijze   
30-01-2013
226769_582260798467819_43718481_n

De wekelijkse clubnacht ENCORE presenteert in februari opnieuw een gevarieerd programma met een selectie van top DJ’s. ENCORE vindt elke zaterdag plaats in de Melkweg, Amsterdam.

ENCORE is na minder dan een half jaar uitgegroeid tot een gevestigde naam in het uitgaanscircuit en vervult een belangrijke rol in de Nederlandse hiphop –en R&B scene. In februari schotelt ENCORE opnieuw een selectie top DJ’s uit binnen en buitenland voor. Zo wordt de maand ‘Young, wild & free’ afgetrapt met een exclusieve set van DJ Bonics (USA). Bonics tourt momenteel de hele wereld rond als vaste deejay van hitrapper Wiz Khalifa. Een week later viert ENCORE carnaval op geheel eigen wijze door de Melkweg om te toveren tot Mardi Grass, het Caribisch Carnaval uit New Orleans, compleet met danseressen en brassband. Elke week verrast ENCORE haar bezoekers met een ander thema en top-DJ’s als Irwan, FS Green en Waxfiend.

Over ENCORE
Met het augustus 2012 gestarte ENCORE heeft Amsterdam een frisse, wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen. Tijdens ENCORE draait het om meer dan alleen feesten. ENCORE is een platform voor de subcultuur. Bij ENCORE komt het hele spectrum van hiphop en R&B voorbij; van de nieuwste releases en bekende classics tot de vergeten pareltjes, gemixt met verwante muziekstijlen als reggae, dancehall en moombahton. De wekelijkse nacht in de Melkweg bedient elke zaterdag liefhebbers van hiphop en R&B op hun wenken met een selectie van Nederlandse top DJ’s als Irwan, Jane Doe, WaxFiend, Prime, Flava, Drivah en Fullcrate.

Elke zaterdag opent de Melkweg haar zaal van 24.00 tot 05.00 uur voor ENCORE.
Toegang voor het evenement bedraagt 10 euro.

2 februari – Young, Wild & Free
DJ’s: Bonics (USA, Wiz Khalifa), Waxfiend, Cream

9 februari – Mardi Grass
DJ’s: Flava, Prime, Lady S
MC: VI

16 februari – It’s Magic
DJ’s: FS Green, Superior, Prime
MC: Mr Simpson

23 februari – ENCORE @ the Oscars
DJ’s: Irwan, Waxfiend, Prime

Adres: Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam

Tijd: 00.00 – 05.00 uur
Entree: € 10

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter