ENCORE verzorgt de Juize Mix op SLAM!FM   
05-07-2013
en5

Vanaf zondag 7 juli verzorgt ENCORE wekelijks de Juize Mix op SLAM!FM. Verschillende top-DJ’s van ENCORE zullen door middel van een liveset laten horen waarom zij thuishoren op het populairste hiphop en R&B platform van het moment. De mix is vast onderdeel van het programma Juize wat elke zondagavond vanaf 20.00 uur te horen is op SLAM!FM.

ENCORE staat bekend om haar selectie van de beste DJ’s binnen het hiphop en R&B genre. Top DJ’s als Waxfiend, KidQ, Drivah, SP, Cream, Flava en Prime zullen vanaf zondag 7 juli elke week plaatsnemen achter de draaitafels van Juize op SLAM!FM. De Juize Mix is sinds jaar en dag een onmisbaar onderdeel van Juize en wordt lovend ontvangen. De wekelijkse mix werd tot dusver gemaakt door hét gezicht van Juize, DJ Jeff.

Jeffrey Enser (DJ Jeff) is enthousiast over de samenwerking met ENCORE: “Het programma gaat erg lekker. We worden goed beluisterd en hebben veel interactie met de luisteraars en de scene. Dat is natuurlijk super maar de tijd die dat kost, maakt het voor mij steeds moeilijker om elke week een goede mix aan te leveren. Ik vind dat ENCORE een gevarieerd roster heeft met de beste DJ’s uit het genre. Dat de DJ’s live een set draaien is bovendien een toevoeging aan de show. Toen zij aanboden om mijn programma te versterken hoefde ik niet lang na te denken”.

ENCORE is hét kwaliteitskeurmerk voor hiphop en R&B in Nederland. Bij ENCORE ziet men de populairste artiesten, is nieuwe goede muziek als eerst te horen, komen de gezelligste en mooiste mensen en wordt het hardst gefeest. Dat komt tot uiting in het wekelijkse evenement in de Melkweg, maar ook in nevenactiviteiten zoals de Juize Mix. De Juize Mix zal na afloop te zien zijn via de YouTube kanalen van Juize en ENCORE.

Over ENCORE
Met het augustus 2012 gestarte ENCORE heeft Amsterdam een frisse, wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen. Tijdens ENCORE draait het om meer dan alleen feesten. ENCORE is een platform voor de subcultuur. Bij ENCORE komt het hele spectrum van hiphop en R&B voorbij; van de nieuwste releases en bekende classics tot de vergeten pareltjes, gemixt met verwante muziekstijlen als reggae, dancehall en moombahton. De wekelijkse nacht in de Melkweg bedient elke zaterdag liefhebbers van hiphop en R&B op hun wenken met een selectie van Nederlandse top DJ’s als Irwan, Jane Doe, WaxFiend, Prime, Flava, Drivah en Fullcrate.

De ‘Juize Mix powered by ENCORE’ is elke zondag om 22.15 uur te horen in Juize op SLAM!FM en live te zien via www.juize.nl.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter