ENCORE strikt R&B zanger Jeremih   
11-04-2013
jeremih

De wekelijkse clubnacht ENCORE presenteert op zaterdag 4 mei een exclusief optreden van R&B zanger Jeremih. ENCORE vindt elke zaterdag plaats in de Melkweg, Amsterdam.

Er mag gesteld worden dat ENCORE één van de meest besproken uitgaansavonden van het moment is. Is het niet om de inmiddels beruchte rij voor de deur of het bezoek van internationale sterren (o.a. Justin Bieber, Dizzee Rascal, Tinie Tempah) dan is het wel om de wekelijks verrassende thema’s of de in het oog springende programmering. Nadat in maart rapper Big Sean een optreden verzorgde, is het op zaterdag 4 mei de eer aan zanger Jeremih.

De Amerikaan werd bekend met zijn hits ‘Birthday Sex’ en ‘Raindrops’. Zijn samenwerkingen met Ludacris (‘I Like’) en Lil Wayne (‘All The Time’) sloegen tevens goed aan. Zijn absolute doorbraak was  de top 10 hit ‘Down on me’ waarop hij samenwerkt met 50 Cent.

In 2010 was Jeremih de grote winnaar bij de Chicago Music Awards, waar hij o.a. werd onderscheiden als songwriter van het jaar. Afgelopen jaar leverde Jeremih een gastbijdrage aan hits van o.a. Meek Mill, Drake en The Game.

Momenteel werkt de zanger en producer aan zijn derde album ‘Thumpy Johnson’ dat zal uitkomen op het befaamde hiphop label Def Jam Recordings. Gasten als 50 Cent, T.I. en Busta Rhymes hebben inmiddels hun bijdrage geleverd en het album verschijnt in juni. Jeremih zal de bezoekers van ENCORE een exclusief voorproefje geven op deze nieuwe plaat. Behalve Jeremih staan DJ’s Waxfiend, Prime en SMP deze avond op het programma.

Over ENCORE
Met het augustus 2012 gestarte ENCORE heeft Amsterdam een frisse, wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen. Tijdens ENCORE draait het om meer dan alleen feesten. ENCORE is een platform voor de subcultuur. Bij ENCORE komt het hele spectrum van hiphop en R&B voorbij; van de nieuwste releases en bekende classics tot de vergeten pareltjes, gemixt met verwante muziekstijlen als reggae, dancehall en moombahton. De wekelijkse nacht in de Melkweg bedient elke zaterdag liefhebbers van hiphop en R&B op hun wenken met een selectie van Nederlandse top DJ’s als Irwan, Jane Doe, WaxFiend, Prime, Flava, Drivah en Fullcrate.


Zaterdag 4 mei opent de Melkweg haar zaal van 24.00 tot 05.00 uur voor ENCORE met Jeremih. Toegang voor het evenement bedraagt 15 euro. De voorverkoop gaat aanstaande zaterdag van start.

4 mei – ENCORE
Live: Jeremih (USA)
DJ’s: Waxfiend, Prime, SMP
Adres: Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam
Tijd: 00.00 – 05.00 uur
Entree: € 15 (lidmaatschap niet verplicht) / € 13 (Melkweg leden)


  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter